Cestování

UK vizita 2014

1. 10. 2015  

Hurrá!!! trip to UK… alebo čo sa dá všetko stihnúť za predĺžený víkend v britskom kráľovstve :)

Odštartovali sme to v Ostrave… airport Mošnov, kde nás vylodil náš súkromný taxík až zo Slovenska… boli sme štyria, ja+Radko and sestrička+Maťo… nastupujeme do aeroplánu smer London Stansted… padanie hláv začalo v lietadle, pokračovalo vo vlaku, v metre, v buse až hurrá cieľ Hounslow a útulný príbytok neďaleko mesta… sme to oslávili s Johnym, že sme to prežili… a hurrá spať!

Piatok: …je ráno, či skoro obed? Hecujeme to do centra veľkomesta, dáváme aspoň Nature History museum… nesmel chýbať Camden Town s českým beer, i keď jedným šupom natočený Kozel, ehm :) … divoké preplietanie uličkami… a je čas, už sedíme v šinkanzene smer Crawley, cca 50km na juh, za našimi miláčikmi. Chytili sme druhý dych, párty s dárečkami graduje a kujeme pykle, čo bude zajtra!? :)

Sobota: …vykúka slnko… a už 2 káry štartujú… 7 členná skupina + 2 psy vyráža na venčenie, za siedmimi sestrami na návštěvu :) …úžasný grupen deň pri mori a pohoda… rozlúčka so sestričkou… indická kuchyňa… light večírek…!

Nedeľa:  Gumákové venčenie alias blatičkový zábaľ s Lolou v miestnych parkoch… príprava bikes + vozíka pre Lolu… netradičný biking tour de british pub… degustačná vyhliadková jazda… večerný návrat a slávnostná večera s Peetjou… zas kujeme pykle…!

Pondelok: Poznávaci trip s Mr.+ Mrs. Hanlon… 1.zastávka – malé mestečko Lewes, s dominantným hradom a miestnym pivovarom, 2.zastávka – obľúbený Brighton, art uličky, Pier, pohodičká pohodaa!

Utorok: Bye Bye Crawley… in da London dávame sťuk so sestričkou… tajomné miesto uprostred mrakodrapov a posledné chviľky sychravého anglického počasia… už frčíme vláčkom na Stansted… bye bye UK :)

Radko, Pucci     (27.11.-2.12. 2014)

 

, ,


2 x to už někdo okomentoval

  1. avatar Pucci napsal:

    Perfektných pár dní v krajine kráľov s výnimočnými osôbkami.. a pre sestričku to tiež platí! :D
    A preto to….. ZOPÁKNEME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ENJOY friends :D Happy vianočný čas :P

  2. avatar Tichac napsal:

    Proč netleskají?
    Asi se jim to nelíbilo…!
    Tak sami, teď: Bravo, bravo, výborně… opakovat… nádhera… skvělé…!!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.