Bike

Mauntínbajking jaxviň 2017

19. 12. 2017  

Tajemné Kykyrysovo. Tenhle odlehlej hřeben, kdesi na dalekým východě, mě k přejezdu lákal už dlouho! Letos mi tak nějak přišlo, že ten pravej čas konečně nastal… rýsoval se solidní víkend, takže hezky nalehko… zbejvalo jen vyřešit otázku parťáka, ale i ta byla zodpovězena vcukuletu!!

Uvrtal sem do toho kamarádku Maťu… nejenže obstojně ovládá zdejší dialekt, ale především od svýho bejvalýho dostala takovou školu, že sem ani na chvíli nezapochyboval, že by to nezvládla :o))  Sice sem si pár úseků při výstupu na hřeben dal dvakrát, pokaždý s jiným bajkem za krkem, ale jinak cajk… ani z medvědů moc nejančila :o)   Kykyrysovo nezklamalo… v pátek sme nastoupali pod hory, v sobotu to vyzmáhali vzhůru a dali si nejhezčí část hřebene, v noci se pak teleportovali blíž k domovu a v neděli eště prošmejdili část Velký Fatry na Slovensku… bajočko dokupy 90km, nastoupáno cca 4.000m a naklesáno o chlup víc… holt mauntínbajking jaxviň!!!

A jelikož nás to vcelku nakoplo a nadrženost na další bajkovačku byla obrovská, neodolal sem hozený rukavici a za 14 dní přijal nabídku od Mati na revanš… prej nějaký Bike Porno Strečno, či co :o)  S bandou bajkerů, který známe z Rychlebek, to vyzmáháme k malofatranskýmu Minčolu, dáme fajn lajnu dolů, společně posedíme u Irenky a jen co všichni odjedou, míříme zas do kopců!! Už po tmě na Chatu pod Suchým, kde nám hodní lidé poskytnou azyl v předsíňce, díky… ráno bajky na hřbet a tradááá… mauntínbajking jaxviň vol.2 :o))

Radko, Pucci       (23.6.-25.6. 2017)

Radko, Pucci       (8.7.-9.7. 2017)

, , ,


7 x to už někdo okomentoval

  1. avatar Tichac napsal:

    Vďaka Maťka… enjoy 2018!!!
    Ať žije Radko :o))

  2. avatar Pucci napsal:

    Mno krásne a výstižne zhrnuté, ďakujem :D ..super výzva Kykyrosová, zachytené úžasné momenty a nepopísateľné zážitky!!! jednoducho..perfektný punk-medvedi bajking a teším sa na ďalšie objavy roku 2018 :D

    Takže nech žije deadpoxkík a všetci čo ho tvoria a v tej 2018 veľa vyzývavých adrenalinových aktivít všehochutí :D enjoy všetkým!!!

  3. avatar Tichac napsal:

    Peace do Vašich domovů!
    Ježíška do každé rodiny!!
    Ave všem!!!
    :o)

  4. avatar Jarka Krč. napsal:

    Radku, klobouk dolů před tebou i Maťou! Fotky parádní, zážitky pravděpodobně ještě úžasnější, takže je co závidět. Nahlodali jste mou zvědavost a chuť objevovat a zkoušet nové věci, takže asi doma nadhodím plán letní dovolené :)

  5. avatar marťas napsal:

    Ticháču to je neskutečná nádhera! Stoprocentní Back to roots, žádný pumptracky, flow a kdesi cosi… Nádherný hory, ježdění se vším všudy, ještě že jsem si trochu v létě podrandil po místních hranicích, Jizerky byly taky fajn, vykutal v lese nové lejničky, jinak bych byl značně neukojený a jen zamáčknul slzu.
    Okolo chalupy leží ke 20cm, už jsem byl na běžkách, trajdám po lesích, pohodová zimní atmosféra.
    Pěkný svátky a snad brzy na viděnou v Černé vodě!

  6. avatar Kony napsal:

    Jako vždy – super!

  7. avatar Jura Vítek napsal:

    Pecka!!! Ta zeleň je naprosto fascinující!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.