Hory

Tatransko-Fatranská trilogie 2022

23. 11. 2023  

Nestíhám… jsem ve skluzu jak profi běžkař, fotáže z akcí se mi tu neustále kupí… je na čase to trochu pošťouchnout. Do dnešního fotoreportu teda vmáčknu tři výpady do slovenskejch hor… a je to vybavené :o)

Konečně se podařilo sladit termíny s podobně založeným kámošem Mirošem a vyrazit na nějakej ten společnej výlet… a to hnedle dvakrát. Jednu vypečenou fatranskou sóloakci tak lemují dvě tatranský procházky s majitelem čilipsíka. Velkou přidanou hodnotou je, že se tu krom mých dokumentačních mazanic konečně objeví i pár skvělejch fotek, páč Miro to na rozdíl ode mne nefláká a hraje si s tím…!  Tož F11 a posuďte sami :o)

1) Nízké Tatry       (Radko, Miro & Čili / 17.6.-19.6. 2022) 

2) Velká Fatra       (Sólo Radko / 26.8.-28.8. 2022)  

3) Západní Tatry       (Radko, Miro & Čili / 28.10.-29.10. 2022) 

, ,


3 x to už někdo okomentoval

  1. avatar Svoby napsal:

    No vzal bych ji pak dolů eventuelně, věřím že je to jistější než pípák.

  2. avatar Tichac napsal:

    Hohó rybízku, na lanovku máš ještě čas :o) V rámci eliminace rostoucího pupku bys měl spíš Čilinu pohostit půlkou svačinky, vzít ji na záda a šlapat pěkně po svých… těším se!

  3. avatar Svoby napsal:

    Krása synci, vemte někdy mě aj Čili na pásy, že bychom vyzkoušeli esli nahoru aj tahá :) Už to má projité ty Roháče, takže tajming a výdrž bude jistě až na vrchol. Je to borderka ,tož než posvačím a sundám pásy tak jsme hore všichni 3 :) Těším se!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.