Cestování

India Easy Rider 2019

8. 07. 2020  

Poměrně nečekaně jsem se nachomejtnul k akci dvou motorkářů… tedy jednoho motorkáře a jednoho skútristy, kteří chtěli jet z Dillí na sever, podél bájný řeky Gangy do podhůří Indickýho Himálaje… takovej byl plán… :o)

Já, jakožto naprostej motorkářskej panic, jsem hnedle zavrhl půjčit si legendární nablejskanej Royal Enfield a spokojil se se zánovním skútrem Honda, s kterým jsme si rychle padli do noty a já si mohl zvesela užívat všech eskapád, který nabízí provoz na indických cestách i necestách… jízda v protisměru, po chodníku, předjíždění zleva-zprava, tlačenice na křižovatkách za přítomnosti různých dvoukoláků, rikš, místního dobytka a všehomožnýho co vás jen napadne i nenapadne, a to vše podmáznutý non-stop remixem stovek klaksonů… a to nemluvím o všudypřítomný ‘vůni’… zkrátka Indie!!

P.S.:  Třetího dne v Indii jsem si pořídil vodotrysk! To je vám taková šikovná věc… lehce se schová do kalhot, skoro nic to nestojí a o zábavu je na pár dnů postaráno!  Kluci jeho kouzlu také podlehli, a tak jsme brzy tryskali unisóno :o)  Ovšem vše jednou omrzí…! Začli jsme tedy brzy pátrat, jak se týhle mnohdy nevyzpytatelný kratochvíle elegantně zbavit!! Spása v podobě tří zázračných pilulek, pod názvem Azivista, na sebe nenechala dlouho čekat a my mohli následující noci konečně bezstarostně zamhouřit oči a těšit se, až si zase brzy beze strachu ‘zastřílíme z kanónků’ :o))

Radko, Jura, Mira        (16.2.-1.3. 2019)

, , ,


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.