Cestování

AZORY – São Miguel 2023

4. 03. 2024  

U přípravy reportu jsem si vzpomněl, že už tu jeden takovej o cestování s kojencem máme… to nám onehdá Adek parádně popsal zkušenost s venčením 14-i měsíční dcerky v Šrílanský demokratický socialistický republice…

Pokud tedy očekáváš skvost mezi mimi-reporty, raděj‘ překlikni na tuhle pecku… pokud se spokojíš s ušmudlanou klasikou, můžeš bez váhání pokračovat :o) Náš výlet nebyl tak bombézní… ani svojí délkou, ani destinací, neméně pak cestovatelským pojetím… byla to vlastně poměrně ‚masňácká‘ akce!

Samozřejmě to tak na začátku vůbec v plánu nebylo. Ve hře figurovalo kempování a místní doprava… tu jsem však záhy zavrhnul a za pár stovek vzal auto z půjčovny, což se na průzkum ostrova s dítětem a velkým báglem jevilo jako rozumnější (čti: pohodlnější). Následně jsme upustili i od toho velkýho báglu a vyměnili ho za dvě kabinový zavazadla. Za ušetřený peníze jsme si sjednali ubytko ve strategický části tohodle malýho ostrůvku (cca 65×15 km) a vyráželi na jednodenní výletíky.

Ve finále jsme absolutně nelitovali našeho rozhodnutí, jehož hlavním důvodem byla předpověď počasí… vyhlídky na 20-40 mm srážek každej den, s větrem kterej nešel pod 10 m/s, nebyly pro kempení vůbec růžový a my zkrátka vyměkli :o) V reálu to tak hrozný ani zdaleka nebylo… např. v den, kdy měly padat největší trakaře, jsme se při procházce městem solidně připekli… tož asi tak. Chceš důkaz? Viz prosluněnou fotáž níže!

Radko, Pucci, Lin       (8.3.-14.3. 2023)

, , ,


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.