Ski & Snb

Expedice Hannah 2006

24. 01. 2006  

Pro každého z nás se začala rýsovat cesta do Pece pod Sněžkou úplně někde jinde, pro mě to bylo v létě ’05 v Itálii, kde jsme byli na motorkách. Od kámoše jsme si půjčili stan Hannah a tady to všechno začalo…

…stan za více než 6.000,- jsme použili jen jednou a hned na druhý den ho ztratili na cestě, někde mezi Lido Adriano a Livorno. To jsem nemohl tušit, kde mě tahle ztráta a následné strádání v dešti bez střechy nad hlavou přivede. Jasně, že jsme museli koupit nový stan! Sandokan  si vybral od Hannahu Approach a tak jsem ho šel koupit. To už jsem z billboardů věděl o akci na Tien-Shan, říkám si: „Kde to vůbec je, ale proč ne …JEDU! Načasoval jsem to výborně, stan v akci po slevě, paráda, pošlu SMS a letím vrtulníkem do prašanu. Vůbec jsem nevěřil, že se na takovou akci dostanu, ale světe div se stalo se.

Akce to byla hodně povedená a perfektně zajištěná a zvládnutá ze strany pořadatelů a instruktorů. Popravdě jsem čekal daleko větší chaos. Počasí nám vyšlo skvěle, lidi se tam sešli báječní, ubytování bylo „luxusní“ (hlavní místnost kombinovala vše, co člověk potřebuje-to ale využili jen vyvolení), co více jsme si mohli přát. Díky instruktorům jsme se ve většině naučili základy jak pracovat s pípákem, jak na skialpy a slyšeli spoustu zajímavých zážitků z akcí a expedic v úplně jiných dimenzích. Díky Vám všem a přeji mnoho úspěchů a štastných návratů domů.

Na závěr chci popřát všem, kdo postoupili do dalších kol a hlavně těm 7 šťastlivcům co odletí do království prašanu, nádherné počasí celý týden, bezchybný sníh a žádná zranění. UŽIJTE SI TO a pošlete fotky!

Kamil

,


První, úplně první...!!! :-D

  1. avatar Tichac napsal:

    Škoda Kamile, žes „nepostoupil“ do užšího výběru, ale i tak stejně parádní zkušenost!!!
    Koukám, bylo vás tam habakuk!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.