Hory

Beskydské KySeLo 2007

19. 06. 2007  

To jsme si jednou, po delší době nečinnosti řekli, že bysme mohli trochu pokecat a taky se kapánek protáhnout, když nás v létě čekají ty Alpy! Jako, že za ten jeden den na ně natrénujem :o)

Moribundus!!! Druhej den sem nemoh´ chodit, totálně rozlámanej! Ale stálo to za to … KySeLo … Kněhyně-Smrk-Lysá … tři nejvyšší vrcholy Beskyd … Beskydská koruna!!! A pěkně postupně. Od nejnižšího, po nejvyšší a ještě o kus dál. Jako roboti!

Začali jsme na Pustevnách, pak přes vrchol Tanečnice na Kněhyni, dolů do údolí, skoro do Čeladné, pak zase nahoru na Smrk, sedlo Smrku, do údolí k Šanci a po žluté na Lysou. Z vrcholu za stálého krápání na Visalaje a ještě kousek na Bílý Kříž, kde jsme to už za šera konečně zapíchli! To vám byla slast!

Radek, Péťa  (2.6. 2007)

, , , ,


2 x to už někdo okomentoval

  1. avatar Tichac napsal:

    Danke za pochvalu!
    Je ho škoda, stařečka plastovýho, svoji práci odvedl skvěle a teď je na zaslouženým odpočinku.
    Ale v našem deadpoxk depu už sou nový mašinky a udělátka, co maj těch bebechů a budíků do aleluja, a to pak bude teprve pošušňáníčko pro lačné oko Chrenkovo!!!

  2. avatar Chrenko napsal:

    kura tichac tyz je makrotypek, SUPEEEEEEEEEER, zahodte zrcadlovky, kupte ricohy za babku a hlavne ho pak nehazejte do more, ha ha

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.