Cestování

Korsika 2007

8. 10. 2007  

Kterak dva rybízci jeli vyvenčit trupíky, aneb průzkumný vrt Korsikou s Brontochamouty v zádech!!!

Big thanx kamarádům Pitovi a Šárce, za možnost nafotit pár snímků jejich strojem, poté co ten můj prošel destrukční koupelí ve slané vodě!!!

Radek, Peetja    (2.9.-14.9. 2007)

, ,


8 x to už někdo okomentoval

  1. avatar Chrenko napsal:

    no Radek je proste BUH

  2. avatar koki napsal:

    Ahoj,prave jsem se chystal,ze napisu vzkaz k te vasi nove pridane vyprave na Velkou Fatru,a ze toho vyuziju k tomu,abych se,hlavne Tichacovi,omluvil za to, co jsem nasliboval,ale jeste stale nesplnil.Ze zacatku jsem se na to sice vrhnul,ale puvodni nadseni vyprchalo a nejak mi prislo,ze tech par fotek ani nestoji za to je nekde verejne ukazovat.Takze jsem zkoncil tim,ze jsem k fotkam pridal popisky.Tak pokud vam budou stacit akorat ty fotky,tak vam je poslu,ale povidani ze me nedostanete.
    Jinak v posledni dobe jsme byli dvakrat na horach,tak ti poslu na mail par fotek,a delejte si s tim co uznate za vhodne.
    Doufam,ze se mate vsichni fajn.Zdravim vsechny.Koki

  3. avatar Chrenko napsal:

    koki, zijes? my cekame na tve korektury ve fotazi a chceme to prdnot na ten nas wééééééééééééééb, chááápeš, néé? napis jestli si nespad do dury po zemetrasu. cekame na odpoved, panááášku papriky con zeny

  4. avatar koki napsal:

    no,jakozto uznavany(tohle slovo jsi zapomel,ale pro tentokrat Ti odpustim)specialista na japonskou kulturu mohu potvrdit,ze japonsti kuchari,a nejen ti dobri,jsou ceneni vyse nez ja,a to si o sobe dovolim trvdit ,ze jsem dobry,bohuzel jeste mnohem vyse nez ja je tady cenen tunak,ten,i kdyz je dobry,je podle me trosku precenen.Pozdravuj souseda.

  5. avatar don camilo napsal:

    zdar Koki, jakožto specialisty na japonskou kulturu se te ptam, jak vysoce jsou ceneni japonsti kuchari, hlavne ti dobri?
    jestli potvrdis informaci ziskanou dnes v mistni nalejvarne, pak zbytecne je vice sledovat zpravy, je lepsi navstevovat pravidelne vzdelavaci stredisko, ktere nenasilnou formou da ti cenne info o deni ve svete :-) a pokud tuto informaci vyvratis, pak zbyva nam informace takto ziskane peclive tridit
    vsak „Muj soused zabijak“ ozraly pan Geltrauder by mohl vypravet…

  6. avatar elpadrone napsal:

    komentar zde nezanechat rovna se nereagovat na ty popisky trefne, mnohdy vtipnym poznamkam se smati ha ha to do poradu ČT cti čééétééé se hodicimi tecka korsiku nevideti nevadi carka staci deadpoxk navstiviti a komentario si cisti
    davam tomu zvednuty palec chapej uznani autorovi

  7. avatar Tichac napsal:

    Diky Koki! Nahodou tve fota z Hakusanu a Dainichi jsou parádní! Už brzy je tu nahodíme! A těšíme se na další příspěvky z tvých výpadů do divočiny!!! Japonci fakt neumí dělat pořádný foťáky :o)) Zdravíme Tomo!!! Měj se fajn!

  8. avatar koki napsal:

    Pekne fotky,Rado,taky jsem ted byl na dvou kratkych vyletech,ale svymi foto vytvory jsem docela zklamany,samozrejme,chyba je na strane pristroje,jak jinak,ze?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.