Hory

Total Kanal Brutal 2008

21. 01. 2008  

Půl prasete na Ropici, vůně doutníku a  酒 .

Návrat po letech. Večírek s příchutí Japonska. Tak by se taky mohla jmenovat noc na Ropici. Ale ne, my ji nazveme Total Kanal Brutal. Protože tak už to holt je!

Po loňském velúspěchu s griláží jsme se tímto vercajkem vybavili znova. Taky jsme se vybavili bobáží, 4kilovou masáží a   a taky vědomostma o mimozemských civilizacích. Tedy kromě Radka, který poznamenal, že kdyby to věděl, tak se doma víc připravil :o)   No každopádně jsme se nevybavili žádným pepem či podobným tábornickým vybavením, jelikož my jsme všichni Kopčemové, co si rozdělávají oheň pomocí pazourků, maximálně lupou. Omyl. Už jsme se viděli jak hodíme čerstvé maso Méďovi Béďovi a zalehnem do stanů. Ale jelikož jsme Plastic Childrens Of The Universe, tak známe „kypačky“. Pomocí této metody se nám povedlo udělat méně modrou planetu, ale hlavně oheň. Pak už stačilo čuníka nařezat, okořenit a začít griláž. Prokládali jsme to 酒, hlavonožci od Koki-sana, doutníkem a svařeným vínem. Pro lepší trávení jsme používali valašskou meducínku. A tak čuník chrochtnul  a zbyly z něj jen kopýtka a každému na snídani. Prošvihli jsme „silvestr“ nějakým hlubokým tématem a dali dobrou medvědovi. Opět zvednutá laťka a očekávání věcí příštích.

Přemek, Radek, Kamil, Péťa    (12.1.-13.1. 2008)

,


6 x to už někdo okomentoval

  1. avatar koki napsal:

    Minuly rok v lete jsem ho videl a vypadal porad „zdrave“.Jenom aby se neprevtelil do Mikulase.To by bylo doma srandy kopec,co?

  2. avatar Chrenko napsal:

    big thanx!!! musim ale uvest spatnou udalost, dneska nam odesel do vecnych lovist iggy. R.I.P. IGGY

  3. avatar Tichac napsal:

    Miki jupííííí, Miki héééééj!
    Miki vítej na světě!!!!!
    Congras to Andy & Chrenko!

  4. avatar koki napsal:

    No,ty,ktere jsem posilal jsem nejedl,ale vypadali dost „exoticky“tak jsem si rikal,ze bych je mohl na Vas vyzkouset.Alespon uz vim co nekupovat :-)).Ty knedliky bych si dal,boruvkove.

  5. avatar Chrenko napsal:

    my se spolehame, ze nas mas jako domovskou stranku na pc :-)) . jinak hlavonozci nam dali zabrat. ty to jis? tak to hura na moravu. uz chystame knedliky :-))

  6. avatar koki napsal:

    Nazdar kluci,tak jak vam chutnalo?Jinak sake=alkohol(obecne),ryzove vino=nihonsu(hacek nad „s“).Musim Vas pokarat,zpravy,o ktere nestojim(viz.Novy Zeland)mi posilate,ale aby jste se pochlubili,ze jste byli na horach,na to abych prisel sam,co?Jinak my uz se pomalu pripravujeme na cestu a nejspis nekdy v pulce Brezna vyrazime.Doma se objevime nekdy v druhe pulce Srpna.Tak kdyby nekdo z Vas v te dobe planoval vylet do JV Asie,tak se muzeme setkat drive.Zatim,mejte se.Koki

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.