Hory,Ski & Snb

Travnatá Lysina 2009

25. 02. 2009  

Jo jo, zima to je umělkyně. Travný, proměněný do pohádky. Kouzla, čáry. Tři  z tanku a pes. Kilometr a hodina. Jeden svlečený stromeček. Z kopečka jede Radeček. Z mínus patnácti do plus jednoho. Nádherné dopoledne na horách.

Jízda z Travného byla díky spoustě prašanu, slunci a výhledům naprosto euforická…až do doby, kdy mě jízda lesem zavedla do koryta jakéhosi potoka, kde jsem místy používal techniku plížením-plazením vpřed! Dodatečně se omlouvám lesní zvěři, že jsem jejich nedělní dopolední siestu narušil výkřiky sprostých slov, ale nějak jsem si ulevit musel :o)
Nakonec jsem se nějak doplazil až k říčce, kterou jsem musel přebrodit a za chvíli jsem stál na asfaltce, kousek od výstupovky na Lysou! Do pravého poledne zbývalo ještě trochu času, tak jsem si otevřel RedBull, dal Schmitzera do uší a směle se vydal vzhůru! Podle původních propočtů jsem měl být do 13 hod dole! To by mi ale nesměly docházet síly asi 300 m výškových pod vrcholem, kdy se sklon svahu povážlivě zvýšil a namísto vyšlapaných stop se povětšinou objevovalo jen hladké koryto, to jak si to scházející zjednodušovali jízdou po zadku!!! Tady jsem šel opravdu už jen na vůli a můj časový rozvrh dostal vážné trhliny! Na pokraji sil jsem dorazil na vrchol, udělal pár fotek, přezul boty a jen díky raketové jízdě, prokládané výstavními salty, kdy se díky únavě špička prkna zabořila do sněhu, jsem tak-tak stihl bus v 15:15!!!
A aby toho nebylo málo, ještě mě dorazil svými kousky pan šofér. Chtěl po mě 53,- Kč, já mu vysypal veškeré drobné, co jsem měl a on napočítal 52,-! Trval na své koruně, tak jsem vytáhl nejmenší bankovku a to 2stovku, která se mu ovšem nezdála dost dobrá, a tak jsem byl nucen vytáhnout 5stovku! Ani to ho nerozhodilo a i přesto, že ještě zvýšil už tak několikaminutové zpoždění, v klidu mi vydal těch 499,- Kč :o)   Inu, pořádek musí být!!!

Radko, Chrenko, TomTom a Duppi     (22.02. 2009)

, ,


7 x to už někdo okomentoval

  1. avatar Tichac napsal:

    Hepibérzdéjtůjůů Kokisan!!!

  2. avatar Chrenko napsal:

    Koki jede pecky! Ma narozeniny! Vse nej

  3. avatar Chrenko napsal:

    vzkazu doma

  4. avatar Tichac napsal:

    Lalumbulalulu na něj :o)

  5. avatar Chrenko napsal:

    slava panu soferovi

  6. avatar Chrenko napsal:

    jooo, holt kultovka

  7. avatar Tichac napsal:

    Travný nám opět předvedl kouzlo svého kultu!!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.