Bike

Birthday trails 2011

25. 09. 2011  

Původně to měla bejt dlouho plánovaná bajkovačka na podsmrkovejch singlech, spojená s oslavou narozek. Na poslední chvilku z toho ale Piťák vycouval, tak se jelo v klasický sestavě… R&R!! Náhradním plánem sme odsouhlasili Malino Brdo plus nějaký šlehy v okolí!

Jako obvykle cestujem vlakem. Pokecáme s týpkama, co se chystaj jet z Košic na bajku až bůhvíkam na Balkán. V Ružomberoku dáme makovec a řeč s bezzubým zametačem ulic. Hurá směr bajkpark!! Půjčujem chrániče, berem permice a frčíme nahoru. Dolů spíš plužíme a načítáme trasu. Je to pěkně prochcaný, klouže to dole dost, tak hodíme i pár ukázkovejch mrch :o)  U lana to stříknem wapkou a jedem znova… a pak zas a zas!! Kabinka, blátíčko, skokánečky, šlajzny, pády, maras…! Párkrát sjedem i boží singl, co jsme kdysi už dali s Chrenkem… supernářez, euforie… pak sednem na pivko a naplánujem ještě jeden výjezd nahoru a pak už šlapačka na hřeben Velký Fatry. Pořádnej kusanec furt nahoru po cyklotrase, pak krutá tlačenková vložka, ještě parádní jízda polanou a jsme na hřebeni! Je trochu sychravo, má to atmosféru!! Zakončujem to sešupem na Smrekovicu, kde seženem kvalitní socka ubytko a jdem na večeři se zájezdem ROH :o)  Prej se chystá diskotéka. Než začne, na chvíli se dem natáhnout na pokoj a prostě nečekaně vytuhnem!!

Ráno hurá na raňajky! Kolem Švédska válka lam :o)  S přehledem dáme tři chody, pobalíme a jedem po hřebenu dál. Singly, pjůr bajking, neskutečno!!! Bahno, mokro, zima, mlha, rudý bigo, vytřeštěný tůristi a jsme na Chatě pod Borišovom. Tono Majer s kamarátom… dva skvělý týpci… dáme po horci ‚na zdravie a všetko naj…‘ a skecnem. Dostanem tip, kde jet na noc, tak se loučíme a hrrr na to!! Super sjezd do Necpalský doliny a přesun do hostince v Necpalech. Pívo, foto a tradá na Žabokreky, před kterýma to struhnem do polí a terénama se prokoušem do Martina. U cesty eště hodím otazník na povalujícího se týpka u cesty… je to dobrý, žije… jen si tu tak vychrupkává vedle svýho kolečka :o)  V centru zajdem do luxusní restauračky, kde si celí od bahna dáme výtečnej dlabanec a pak se vymotáme z města a pomocí postaršího cyklisty chytnem správnej směr na Klačanskou Maguru. Je to dlóóóuhýýý a furt dokopce!! Už sem na dně a Robbík furt drtí pilu… krize!! Trvá to tak dvě hoďky a před sedmou sme konečně tam… Chata na Klačanské Maguře. Vyřídíme pozdravy z Borišova, vytáhnu z báglu Karlovačko Radler a párty začíná :o)  Pokoj eště větší sociál tentokrát!! Pod dohledem jezevce dáme vydatnou večeři a už nás zvou dolů do báru, kde Robbík zavadí o kouzelnej zvoneček, kterej hned každýmu přičaruje na stole nalitou půlku… samo na účet zvoníka :o)) Oslava narozek se pomalu rozjíždí!! Super večírek… borovička, karty, pokec s bandičkou a chatařem… do pelechu o půl třetí!

Ranní třesky. Dáme vaječinku a kafíčko! Venku poprchává. Zhodnotíme situaci, rozloučíme se a tou nekonečnou anakondou sjedem do Vrútek. Jsme durch… prochcaní na kost!! V nádražní hale začíná sriptýz a velká převlíkačka. Eště trochu pucnem bajky a naloďujem se! V Žilině přestup. Vlak do Ovy nebere kola, ale nějak ty ajznbony ukecáme a nerušeně se necháme přesunout na ten náš slavnej hlavák… pohoda jazz!

A aby ste nepřišli zkrátka nebo ste minimalisti, mám tady i Robbyho pohled na akci a jeho ukrutnej report:

Byla to jazda, ja, ja. Zrobili jsme dobre, buřili sme, pili sme, všetko bolo. A ked sma usínali, snívalo sa nám o krásnych mladých dievčanskych cecíkach, ako ich máme v tých našich hubách.

No, proti gustu… :o))

Radko, Robby         (29.7.-31.7. 2011)

,


18 x to už někdo okomentoval

  1. avatar Tichac napsal:

    Andy: Přišel? Takovej kus? To abych si vzal tak dva dny mý drahocený dovolený, abych tam k Vám na samotu došel :o))
    Holka, není čas… hard work… však to taky jednou poznáš :o)))

  2. avatar Lalumbulalula napsal:

    nEstavíš:-DD

  3. avatar Lalumbulalula napsal:

    Díky Ráďo:)A vůbec,že se někdy nastavíš…Větší radost bys mi udělal,kdybys přišel popřát osobně,ty kluku zlatá:-))

  4. avatar Chrenko napsal:

    ja te taky po ctyrech :-D

  5. avatar Tichac napsal:

    Tybrďo… banda z videja asi trošku jinej level, ale chvilku to dávali stejně jako vy… taky po čtyrech :o)) Muhehe he he mu :o)

  6. avatar Chrenko napsal:

    a kdo se nemuze dockat:

    http://www.youtube.com/watch?v=3RIcOVrkexs

  7. avatar Tichac napsal:

    Dneska slaví svůj krutej věk vedoucí všech výprav guru Buddy…
    třepem rukou a přejem eště spoustu bezva akcí!!!

  8. avatar Chrenko napsal:

    ole ole, ty vole na tom kole…
    vse nejlepsi bady!!!

  9. avatar Tichac napsal:

    Olé, gringo Chrenko se nám vrátil… horal jak se patří!!!

    Dnešní bajkovačka po Beskydech zakončená žlutou Lysou byla pekelná… neoficiální zakončení sezóny jak se patří!!! Jsem dead! Poxk s Vámi :o))

  10. avatar Chrenko napsal:

    dobre vy!
    jinak vrtulnikem jak rika radek :-) skvela akce…

  11. avatar Tichac napsal:

    Dneska naši tři deadpoxk seňoři dobyli Pico de Aneto (3.404 m), nejvyšší horu Pyrenejí!!!
    Gratulujeme a těšíme se na report… snad se tentokrát něčeho dočkáme :o))

  12. avatar Tichac napsal:

    Ty seš tupej, jak vagón bruslí… středa není neděle :o)) Lysá OK!!

  13. avatar Rusty II. napsal:

    Co středa a Lysá?

  14. avatar Tichac napsal:

    Díky, díky… ó díky!!!
    Rob Roy: V neděli by to šlo! Sice mám furt nateklej kotníček, ale absťák je absťák :o))

    Andy: Vše NEJ… ke svátku, holka zlatá!!
    Vojtek: Vše NEJ… k narozkám, kluku ušatá :o))

  15. avatar Rusty II. napsal:

    Supr! Nenapsals ale, co podniknem o víkendu?

  16. avatar Peet napsal:

    To máš priiima narozeninovy fotevty Daado, už se nemůžu dočkat, až budu taki slavit 40catiny!!!

  17. avatar Ivan napsal:

    Perfektní Radku, jinak vše nej !!

  18. avatar TomS napsal:

    Dobre dobre guruovja :o)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.