Ski & Snb

WINTER HIGHLIGHTS 2012

28. 05. 2012  

Stejně jako sme tu nedávno měli ‚Bajkerský resty‘, tentokrát dáváme do placu to nejlepší z dosud nezveřejněných zimních výpadů za freirajdem… jednodenky, dvoudenky… z každýho pár ochutnávek, ať se doma za pecí nenudíte :o))

 

(1)   Martínky     (Radko, Svoby, TomTom / 9.1.-10.1.  2012)

Sněhu tuna, tak nasazujem řetězy a hurá nahoru… lidí pomálu, furt chumelí, celkem mlha a zaprášenej lesík jen pro nás!!! Jedna ze tří akcí, kdy letos kupujem permice!!! Chrochtačka parádní!! Chrníme ve trojko v autě!! Druhej den se Tom urputně snaží držet krok a odváží si krásně fialovou půlku :o))

 

(2)   Plešatka a Poustevny     (Radko, Adek, Maty / 14.1. 2012)

Adek vymyslel, že jako zajdem na Lysou, ať tam sme na východ! Tak mě kolem 4h ráno vyzvedával… no to dá rozum, že sem raděj ani nešel spát, abych náhodou nezaspal, žeano :o)  Takže zajímavej výstup po tmě, v jemné chumelenici, šišky motanici a nohou pletenici… v 7h na vrcholu… východ žádnej, jen mlha!! Polívka v Šantánu a hybaj orat!! Nic extra, a tak sme se jeli eště vyblbnout na Poustevny :o)

 

(3)   Lysohorský deja-vu     (Radko, Adek, Maty / 18.1. 2012)

To samý sakumprásk o pár dní pozdějc… akorát sme si cestou nahoru nacpali něco do uší, ať se při tom šlapání zabavíme…!  7h vrchol, Šantán a prášíme si to do údolí… o něco lepší než posledně, ale pořád to není ideální lajna… a východ se zas nekonal :o)

 

(4)   Bohyně s Velkým Tablem    (Radko, Svoby, TomTom / 2.2. 2012)

Neskutečnej den, paráda!! Sice kosa jak celej prasečák, ale to luxusní poježdění a scenérie to přebily!! Parádní šlapanice na vrchol a nečekaně skvělá orba lesíkem!! Dali sme to eště párkrát a popošli o kousek dál na sousední vrchol, odkud to bylo neméně slušným sjezdem až skoro k autu! Bylo jasné, že tady budem mít v následujících dnech eště nějakou tu práci… :o))

 

(5)   A zase ta Bohyně…     (Radko, Svoby / 6.2. 2012)

Počasí přeje, bezva zima, tak to zas natnem na to naše orbiště! Tentokrát z jiný strany, kde to není ani ždibec šláplý a i na káru si musíme vyházet parking!! Hotovo a vyrážíme… přes říčku, mega stoupáky, závěje… nádhernej výšlap a následuje zas několik parádních sjezdíků!! Kosa je neskutečná… pár fotek a brnění v prstech cítím eště v noci!!! Utahaní odjíždíme až skoro za tmy!! Přesto chceme eště…

 

(6)   Zájezd na Bohyni     (Radko, Svoby, Wiki, Velička Bros / 10.2. 2012)

Opět a zase! Tentokrát se k nám přidá i guru Wiktor s kumpánama… náš parking je eště v provozu, a tak hned vyrážíme v našich stopách hore! Dáme pár jízd společně, pak se hoši přesunujou jinam a my to eště trochu proskáčeme, když sou tu ty peřiny, že :o)) Opět a zase božské!!!

 

(7)   River    (Radko, Svoby  / 11.2. 2012)

Hnedle den na to, i když už na mě leze ňákej moribundus, to prubnem v Řece! Sešla se tu pěkná elita riderů! Podruhý letos využijem lana a necháme se párkrát potahat… sníh není sice ideální, ale užíváme si to! Ve finále si šlápnem kopec opodál a to dokonce už i chrochtáme blahem :o)  Dalšia lajna nabudúce!! Při dojezdu zjišťujem, že Yetti žije tady :o))

 

(8)   Chopok – juh     (Radko, Svoby, Jarča / 10.3. -11.3. 2012)

Tak, moribunda sem se zbavil, bylo načase zas někam vyrazit a eště si trochu užít sněhu! Na Chopoku už sem dlouho nebyl, tak se nebráním a vyrážíme! Do třetice permice, jen na jeden den… je nádherně, brousíme pisty a příležitostně sledujem jumperskou show… parádní motanice :o)  Večer to rozjíždíme na Kamience a ráno se vydáváme hustou mlhou a ukrutným vichrem ke Štefáničce. Nedojdeme!! Sfoukne nás to někde mezi, a tak to raděj skrečujem, sjíždíme o kus níž, kde si to eště párkrát šlápnem za občasnejch poryvů a vychutnáme si poslední jízdu s hezkým lesním traverzem…!!

Parádní výpady do hor to byly! Super podmínky letos!! Zas díky všem kumpánům!!!

 

, , ,


6 x to už někdo okomentoval

  1. avatar Tichac napsal:

    Díky, dvojko :o))
    Eště bych na tu zimu tak nespěchal… i teď se dá pořádně vyblbnout… třebas víkendová bajkovačka v Koutech a Rychlebech byla naprosto luxusní záležitost!!

    No, ale taky už se pravda dost těším…!!!

  2. avatar Kuba napsal:

    Parádní zima, parádní tripy, parádní fotky. Už aby byl zase listopad… :D

  3. avatar Tichac napsal:

    Hoši, začínám vyřezávat oltář, ať se mám u čeho modlit za bílý peřiny na další zimu :o)) A přes léto aspoň očíhnem nějaký nový lajny!!

  4. avatar Svoby napsal:

    Velké díky Kompanieros ;), byla to nadupaná zima, kdyby byla taková aj další bylo by to super! Kéž nám tak vyjde aj léto!

  5. avatar Ondra napsal:

    Pěkné výlety za prachem, letos nám zima konečně trochu dopřála :)

  6. avatar Chrenko napsal:

    jupiiiiiii

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.