Hory

Polízanice roku 2012

13. 10. 2012  

Složka  ‚CLIMB‘  už přetejkala fotáží z letošních výpadů za sedřenými bříšky prstů, tak sem se tím trochu proklestil a udělal Vám z toho tady zas malej výcuc!! Jak se tak na to ale dívám, vypadá to spíš jako záběry ze  ‚školy slaňování‘… ale věz, že ono se fakt lezlo… né, že néé :o))

 

(1)   Start na Súlově     (Radko, Svoby, Buddy, TomTom / 24.3-25.3. 2012)

První osahání si skalek!!! Přidali se i staří pardálové!! My sahali víc, oni trochu míň :o)  My zůstali na dva dny, oni stěží na jeden! My si zalezli fakt báječně, oni těžko říct…! My pojedem zas, oni asi ne :o)))

 

(2)   Zas a znova!     (Radko, Svoby, Wiki, Libor / 28.3. 2012)

A je to tu… po pár dnech repeté… naotočku!! Přidávaj se ostřílení borci…! Lezou jednu cestu za druhou, my zlehoučka… na pohodu. Balí to o dost dřív jak my… my se tu pachtíme dál! Výsledek? Stihli dát i o dost piv víc než my… my dali jen jedno :o))

 

(3)   Prečo být in?!     (Radko, Svoby / 25.4.-26.4. 2012)

Tentokrát sme eště kousek popojeli a Svoby mě seznámil s parádním terénem!! Luxusní dvoudenka na ostrejch dírkách a jiných vypečenostech… slaňovačky jedna báseň a ten večerní grilling tomu už jen dodal tu pomyslnou třešeň :o))

 

(4)   Celodenní Súlov    (Radko, Svoby / 29.6. 2012)

Neskutečnej den!! Našlapáno od rána do večera, páč sme domů jeli až druhej den ráno! Zkoušeli sme různý krutory, pěkně se u toho vyšťávili a pak si zaslouženě užívali podvečerní výhledy na usínající krajinu! Ráno nám začal den odpočinku a my se domluvili na pokračování zas další den… na Rabštejně!!

 

(5)   Rabštejnská trojka     (Radko, Svoby, Jarča / 1.7. 2012)

Sraz v Bruntále na nádru. Dvojka dorazí z duhové svatby opodál, já se přikodrcám vlakem a jede se lézt!! Nevšední materiál ten Rabštejn. Krásně sme si zablbli… zvlášť ta vypečená ‚čtyřka‘ na závěr mě hodně potěšila, paráda!!! Cestou domů berem ukrutný stopaře… muzikanty tělem i duší :o))

 

(6)   Batizák – Kutty     (Radko, Svoby, Jarča / 4.7.-5.7. 2012)

Na cvičnejch bylo potrénováno dost, tak sme se konečně vrhli na něco většího. Svoby poprvý, takže sme vybrali něco nenáročnýho… Kuttovy platně na Batizáku!! První pokus nám zmařil déšť na nástupu, kterej trval do večera. Tak sme trochu zablbli v bivaku a druhej den už sme si to vychutnali dosyta!! S podpůrným foto-týmem to šlo jak po másle :o))

 

(7)   Batizák – Kubín    (Radko, Svoby, Péťa  / 17.7.-19.7. 2012)

Čtrnáct dní nato jedem zas!! Se Svobym se před horama eště den a půl rozlezem na skalkách, stihnem parádně zmoknout a geniálně sušit! Druhej den odpoledne vyzvednem v Žilině Buddyho a společně se přesouváme do biváčku pod Batizák. Tentokrát dáme tříčlennej maršrut Kubínovou cestou na vrchol, pak kus po hřebínku a s trochou motanic slaníme Kuttyho! V posledních metrech nás zastihne slušnej slejvák… sme durch… a durch taky ustupujem z Tater!!

 

(8)   Pri jednej hore…     (Radko, Svoby / 1.8.-2.8. 2012)

Dvoudenka na naší oblíbený skalce… parádní cesty, vedro děsný a z toho plynoucí osvěžení v blízkým potoce, polední siesty a večerní veget opíkačka na geniální vyhlídce… prostě další dost povedená klajmbovačka se vším všudy!!

 

Polezli sme toho dost! Bylo to pestrý a my si to užívali… velkej dík na druhej konec lana!!!

, ,


8 x to už někdo okomentoval

  1. avatar Tichac napsal:

    Pit: Tak neasi… to je náš ouřada :o)))
    Pro ty co tápou: Máme novej přírustek v ‚delikatesách’…

  2. avatar Pit napsal:

    To si Tichaci delas srandu :o))))))))))))))))) FESAK ROBBY!!!!!

  3. avatar Tichac napsal:

    Ema bude asi nějaká Adkova nová holka… :o)))

  4. avatar Svoby napsal:

    Co je Ema? Jinak Adek, mám tu ten pytel, díkes moc za půjčení, nejak sem se ti nemohl dovolat a pak sem na to zapomněl, kdy a kam ti ho mám hodit?

  5. avatar adek napsal:

    Horolezci horolezčata nelezte na skálu co je moc spičatá. V Ostravě máme Emu kdy jste tam byli naposled… hmmm?!

  6. avatar Tichac napsal:

    Svoby: No, né že bych nechtěl, ale upřímně… už to letos na nějaký skalkaření moc nevidím… raděj bych podniknul nějakej podzimní výpad do hor… v rámci tréninku na zimní šlapačky za freirajdem!! Ale uvidíme… :o))
    Napínavý to bejt musí… nudný lezení je naprd… to už je lepší hrát Solitér :o)))

    Chren: Myslíš jako 3. pád od slova krůta?!? Hehemu heh…

  7. avatar chrenko napsal:

    krute

  8. avatar Svoby napsal:

    Oúúúú jééé….. Doprdele….. Ale tak snad ještě letos není všem dnům konec? Ještě jedno magické ohniště zatím našim ohněm neplálo…. Mén, já taky velký dík na druhý konec lana. Ale bylo to místy docela napínavé co?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.