Bike,Hory

Brutální útok na Považský Inovec 2013

27. 09. 2013  

Původně plánovaná dvoudenní bajkovačka užaninevímkde vzala za své poté, co si Robbík na Kyčerce zase hrál na velkýho frýrajdra a urval patku!! Jelikož bylo na Čejnu vyprodáno a Kanada je taky daleko, nezbylo než nechat kozlíky doma a vyrazit po svejch :o(

Větším problémem zdálo se být vymyslení cíle, páč náš pan ouřada je zhýčkanej… při zmínce o Tatrách se transformuje ve shnilou hrušku a nejradši by se procházel kdesi po kolonádě maximálně tak se středně velkou igelitkou :o)  Nuže nakonec sem tak nějak jako vždy rezignoval (čti: moudřejší ustoupí) a plán vykrystalizoval v přechod Povážského Inovce!!

Netřeba tu popisovat celou tu eskapádu, která vyvrcholila bujarým večírkem na Panské Javorině, jež byl zcela v mé režii, neboť Robbíčkovi přeci stačí jen spacák a dva rohlíčky v ubrousku… každopádně už po pár metrech nám bylo jasný, že tady se rozhodně musíme podívat s bajkama… terén naprosto úchvatnej!!!

A tak se taky po cca 25-i dnech stalo!! Akorát sme vyhodnotili, že v sedlech to bude asi rozumnější dát z druhý strany… s cílem v Piešťanech… ať si ta primadóna tu kolonádu přecejen může vychutnat :o))

Radko, Robby  (28.6.-29.6.  &  22.7.-23.7. 2013)

, ,


9 x to už někdo okomentoval

  1. avatar pucci napsal:

    Ej ha, aké krásne traily ponúka môj rodný kraj…nabudúce si pribalím na cestu home aj bike :D Super fotky chalani! ;)

  2. avatar Tichac napsal:

    Punk´s not dead!!!

    http://www.youtube.com/watch?v=z4HoWb2W19s

    P.S.: Koki, nevíš o čem zpívá :o))

  3. avatar Svoby napsal:

    Pěkná krajina je to tam, vypadá to super ;)

  4. avatar chrenko napsal:

    smankote Adku, caruj!!!

  5. avatar adek napsal:

    Dexempošumpoplex kolo pryč prkno sem

  6. avatar Tichac napsal:

    Jojo, Jolanko & others, v masívu Inovce a blízkým okolí se dá pojezdit naprosto skvěle… už se těším na další průzkum… o víkendu trénink v Rychlebkách… biku zdar!!!

  7. avatar Honza D. napsal:

    Krásné mooooc :)

  8. avatar Chrenko napsal:

    veri najs bjutifl!!!

  9. avatar jolča napsal:

    taky jsem tam letos byla, moc se mi to tam libilo, az na ten sileny zaver v bikeparku. priste jeste doporucuju vyjezd na velkou javorinu, je to kousek :-) anebo jeste lepsi je super singl kolem cachtickeho hradu :-)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.