Bike

Singltrek pod Smrkem 2014

1. 09. 2014  

Všetko to začalo na TKB párty, keď do zvukov praskajúceho dreva, vyčíňajúceho silného vetriska a do rušného džavotu vrcholovej zábavy zaznela otázka… Čo bude tento rok s rituálnou bajkovačkou v Jizerkách? A tak sme dali hlavy dohromady a hneď sa zrodil jasný termín, na ten český Smrček singlový :)

Zo začiatku to vyzeralo na malý komorný akt, lebo najväčší aktéri hodili spiatočku.. No v poslednej chvíli prišiel ten zvrat, 2 plné káry.. ja a 5 bajkerov začali podkrovnú lóžu osvedčeného „Vzletu“ obývať.

1.deň * Po rýchlej okupáci podkrovia, sme sa prehodili do bajkového..bolo po daždi, no každú chvíľku to vyzeralo, že to zas vypukne…pripravený na meteo výstrahy vzlietavame k Obřímu sudu, červená rozcvička, potom vynikajúci čierny Mědeněc, kotvíme u Hubertky s delikátnym sádlochlebom a slifkovým koláčom a uzatvárame okruh parádnou čiernou cez Hejnický hrebienok. U Madony sa naše cesty rozdeľujú,  nadšenci narezávajú čiernu do červenej libverdskej strany… a už sa nám podkrovie zapĺňa, očistení nastupujeme na večerný trek k Zelenému stromu a patrične sa odmieňame vyhlásenou kuchyňou :)

 2.deň * Stupne na teplomeri výrazne poklesli, celú noc lialo ako z krhly…ale neleníme, vyzbrojení frčíme na trip „za výhľadmi Smrkovými“..rozcvičkový blatíčkový zábaľ sme zavŕšili tradične u Kyselky a jedinečné to  stretnutie u krbu. Cestou chlapákov chytila nákupná horučka, ride center ako ďalší sušiaci bod, potom už len ponad Czerniawu hor sa  k poľským susedom, okúsiť tie ich drogy. Zajecznik parádny, ale do nitky premočení sme primrzávali k naším kozlíkom a nad Smrčkom sa  nám začali víriť myšlienky, či kolejka linowa zo Swieradow Zdroja vezme naše rowery, či ako to vlastne zrobíme? Bohovia nám nepriali, tak comeback do kolajníc singlových, krátke rande s Hubertkou… reprezentatívná blatíčková u fontány… rýchly refresh… a už nám salašman a muslimák držia miesto u obľúbeného stromu. Divoký večierok so špeciál hudobným doprovodom sa roztáča nielen gurmánskymi delikatesami, drinkami a tancovačkou! Opojení vzlietavame do nášho hniezda lásky, zábava vrcholí  pikantnými debatami na všetky strany! Vedeli ste, že „homosexualita je mýtus“ ako vypadlo z úst nášho MUDr. Robbyho?! Nooo…všelico sme sa podozvedali :)

3.deň * Je ráno…ako omrvinky sa váľame v posteliach po výživne-náučnom večierku… konečne vykuklo slnko, a ako sa vraví „do tretice všetko dobré“ i posledný deň užívame tie naše červeno-čierne čiary, rozlúčka s  našou Hubertkou a na záver parádnou libverdskou stranou… a prišiel ten čas, už musíme ísť. Vzlet bol zrazu prázdny, ale čoskoro sme tu zas! Dovi…!

Radko, Pucci, Janek, Robby, Kamil, Krakonoš       (2.5.-4.5. 2014)

 

,


3 x to už někdo okomentoval

  1. avatar Pucci napsal:

    Aby som nezabudla…bola to pánové trošku chladívá ale rozhodne perfektná jazda od piatka až do nedeľe!!! :D
    Chcelo by to zas niečo spáchať, bajkové, či aj nebajkové? :D

  2. avatar Tichac napsal:

    Krakonoš: Máš recht, kámo… musíme to zas brzo někde roztočit!!!

  3. avatar Krakonoš napsal:

    No učiněná nádhera. Takhle jsem se dlouho nepobavil :D Úžasná akce to byla.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.