Bike

Jesenickej Dabl 2014

3. 12. 2014  

Letos sme s Hanzem cestou do Rychlebek dvakrát zavítali do Jeseníků, pro mě zatím bajkersky nepoznaný oblasti… což už teď naštěstí neplatí a já věřím, že se tam zas v příštím roce na pár dní podíváme!

* 1. den *

Jednou v sobotu sme zajeli do Vrbna pod Pradědem a následně prošmejdili pár úžasných zákoutí Jeseníků… enduro střemhlav lesem, úzkej singlík geniálně zařízlej ve snový krajině, mordor lesními průseky pod velením pana Garmina, nějaká ta tlačenka a bajk na hřbetě, vrch s parádním výhledem, neskutečný sjezdy… prostě skvělej den v luxusním prostředí! Jeseníky mě hodně mile překvapily!!

* 2. den *

69 dní nato vyrážíme před šestou z Ostravy, před devátou už kvedláme ze Základny RS přes Stoupák směr Šerák… poslední kilometr s bajkem za krkem! U chajdy si užijem pivko a výhledy a už to drkotáme po rozbitým chodníku dolů… pak někde uhnem a lebedíme si na loveckých pěšinách… ani ty popadaný lávky nám moc nevadily!! Dál se tak proplítáme lesíkem, následuje tryskovej průlet loukou a luxusní naučná stezka… vyplivne nás to v Branné u nádru, odkud se po chvíli svezem na Bílý Potok a pokračujem zpátky směr Základna! Kolem osmý se koupem v lomu, pak následuje už jen parádní endurko a sme na místě… hromadná oslava zařazení SuperFlow na listinu IMBA může začít :o)

Radko, Hanz      (2 parádní dny roku 2014)


5 x to už někdo okomentoval

  1. avatar Pucci napsal:

    Mnoo pánové…opäť nádhera jesenícka..hmm fajny bajk-trip a tie singliky!!! Uuuaaaaa (: začnem si to zapisovať ako predsavzatia roku 2015 :D

  2. avatar Tichac napsal:

    Ále, nebuď na něj tak přísnej, dyť mu to podjelo až na konci… příště už to určitě dá komplet… a já to snad komplet i přejdu :o))

  3. avatar marťas napsal:

    Hodně dobrý, dávám pět hvězdiček, jako koňaku! Perfektní pěšiny, nádherný výhledy, zbývá jen závidět a co nejdřív tam vyrazit taky. Jen se divím, že Hanz tu spadlou lávku nedal, to je pro něj ta správná výzva :)

  4. avatar Tichac napsal:

    Dvě šupy :o))

  5. avatar adek napsal:

    shupa !!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.