Cestování

No stress Cabo Verde 2014

13. 05. 2015  

Když se řekne exotická dovolená s all inclusive, každej v tom má hnedle jasno…!! Veřte ale, že to nemusí bejt jenom nekonečný vyvalování na lehátku a nonstop konzumace všeho co teče, či jde sežrat… i když dát si párkrát za den Sex on the Beach je fajn :o)

Zkrátka, když si člověk před odjezdem dá trochu práce a posedí párkrát se strýčkem Gůglem, může si celkem pěkně naplánovat parádní poznávačku dané destinace… a pak si ji i náležitě užít!!! A pokud je už vše, v jednodenním dosahu od turistických komplexů, prozkoumáno a vy chcete zažít eště větší dobrodružství, stačí dát na kliku cedulku ‚DO NOT DISTURB‘ (aby akční uklízečka nezbantovala celej ostrov, že se cházka z bungalovu č.542 už dva dny neukázala), naproti přes ulici půjčit bajky, nabalit litry vody, něco na zub, lepení s pumpičkou, alumatku, stan, deku, navrch kopec srandy a jen tak v sandálkách vyrazit do akce… třebas dobýt nejvyšší vrchol, tak jako my!! Ale o tom všem už je tu náš skromnej fotoreport ze země, jejíž heslo zní ‚No stress!‘… tak mrkejte!

Radko, Pucci       (14.10.-21.10. 2014)

, ,


14 x to už někdo okomentoval

  1. avatar pucci napsal:

    Ehm ehm mládežníci, len taká vsuvka, fotka č.8 – je tipický kmeň palmy kráľovskej, v karibiku rastú na každom rohu :)
    Inak čo dodať.. bolo to parádne, slané, tuniakové, tropické, diwoké dobrodružstvo s mojim exotom v raji Atlantiku* :D a …kto by chcel vidieť viac…tak tu čosik nájdete http://pucci.rajce.idnes.cz/Exoticke_CaboVerde_-_SAL_14.10._-21.10./

  2. avatar svoby napsal:

    PEET: Konečně už vím co to je! Sem byl napjatý jak o číslo menší kšandy. Už sem myslel že to vyhnije. Gratuluju a nálepku tiše závidím :D

  3. avatar Tichac napsal:

    PEET: No, ty žlutý olivky rostly na něčem jiném… myslím, že to byl nějakej keřík… nicméně máš pravdu, že je to kmen… takže’s uhádla, jooo :o) Vyhráváš samolepku jakou svět neviděl :o))
    Kmen takový pěkný palmy… zřejmě uměle vysazený, neboť na ostrově opravdu nic moc velkýho samo od sebe neroste, páč sucho suchoucí…!!

  4. avatar Peet napsal:

    sim sim, ja vim! to je budto zanedbany chrup velrybiii ze predu focenyy, nebo pakto este muze byt kmen toho, na cem rostou ty zluty olivky z fotky devate:) ze sem to uhaad, ze joooo?

  5. avatar Tichac napsal:

    Ohohóóó, všem velkej dík za veskrze pozitivní ohlasy!!!

    ADEK: Se nedělej… beztak u toho sedíš dodneška a čekáš na opraváře :o)
    SVOBY: Nezklamals, perlíš!! Běžky sem samo přibalil, ale zabavili mi je hnedle po přistání, páč to v životě neviděli, báli se toho a jako skládací kajtbórd sem to neukecal :o( Eštěže prošel ten letní běžkařskej dresík :o)
    O prvosjezdu z vrcholu sem uvažoval, ale už nebyl čas se s tím tahat nahoru… i tak byl nástup a sestup z hřebene dost o držku a plácnout sebou na ty ostrý šutry bych fakt nechtěl!! Ale šlo by to… snad příště… jen musím eště přibalit nářadí na tuning brzd :o)
    Jó a kup si někdy kokos, ať víš a nepíšeš bludy :o))

  6. avatar svoby napsal:

    Wow!!! Těžká ex(r)otika a narušení všech estetických klišé :). Ticháč té mořké víle by moc slušely běžky :D. Foto č.8-kurde je jasne že to je jakesi ovoce. U nás by to byl nezralý vlašák, tak nezralý kokosový ořech? Nebo cosi na ten způsob. A jaký byl sjezd z té 400m vysoké kupky? Ten závěrečný hřeben vypadal vzpaňale!!!

  7. avatar kat + vernski napsal:

    Heledte neprovokujte mladezniciiii, nam tady dnes cely den chcije a chcije a ja tak akorat abych nasadila ploutve na cvachtani se po poli ! Zavist, cista zavist, jak vy si uzivate panecku :)
    Kazdopadne jste asi jedini, co nevyuzivaji stedre nabidky all inclusive, ale vydavaji se na vlastni pruzkum zakouti, ktere se na pohlednice nedostanou :)
    SUPR!

  8. avatar ivan bison napsal:

    paradise…dobře uchovej plán cesty, někdy si půjčím…:-)

  9. avatar adek napsal:

    Nový kabátek se mi tůze líbí, korát si mohl napsat jak z f11 ven. ještě že trpím prudkou inteligencí. Ostatní z fůlu odcházeli beztak restartem :D

  10. avatar Kony napsal:

    Hoj Ticháčku, super fotky, jen to chlupaté břicho mořské víly vypadá nechutně :-)))…. Martin.

  11. avatar Peet napsal:

    …trefil si maticku na hlavicku…tedy hrebika, zrovna dneska destivo a tak se kochame tim vasim slunickem a barvickama pri dnesni prevazujici sede:) dekujemeeee!

  12. avatar Lalumbulalula napsal:

    ..a skoro žádná člověčina…Krása:)

  13. avatar tacho napsal:

    Pěkně jste si to užili…..prima…Ivan

  14. avatar Tichac napsal:

    Skolil mě bacil, a tak místo lítání po horách trčím ve volných dnech doma :o( Ale vše zlé je k něčemu dobré a já mám aspoň trochu času dodělat pár restů… jedním z nich je i tenhle report! Věřím, že se bude líbit!! Nově taky zkoušíme fotky ve větším rozlišení, tak budem rádi za vaše ohlasy i z tohodle pohledu… zmáčkněte si F11 a pěknou podívanou přeju :o)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.