Bike

Wales Backcountry 2015

13. 03. 2016  

Hoblování bajkparků a trailů v rámci Wales Tripu bylo fajn… terény parádní, lajny skvostný… ale něco mi tam pořád chybělo!! Všechno bylo tak nějak nalajnovaný, zakreslený v mapce, brožůrce… nám stačilo defakto jen šlapat, točit rodlama a držet směr lajny! Oká, fajn… zábava…

…mě už ale chybělo nějaký to syrový dobrodružství… jízda neznámem, průzkum okolí, překonávání nástrah, objevování, nedotčená příroda, výzvy, prvosjezdy, dřina… a tak když se onoho sedmýho dne vyhlásila ‚volná zábava‘, bylo jasno… dáme si nějaký to backcountry, ať taky navíc trochu přičichnem k tomu velšskýmu venkovu :o)

Radko, Pucci, Hanz       (10.6. 2015)

,


5 x to už někdo okomentoval

  1. avatar Tichac napsal:

    Tak tak… na tenhle výlet budem dlouho vzpomínat… a takovouhle cestou bych chtěl to naše bajkování co nejvíc směřovat!!!

  2. avatar František napsal:

    Do Vela? Spíš na PinkBike! Ale na tom nesejde, kde to bude nebo nebude, hlavně že máte Zážitek ve své hlavě, který ostatní jen tuší. Z fotek to vypadá moc pěkně. Díky za sdílení.

  3. avatar Hanz napsal:

    Super práce, čekal jsem, že to bude na Chocholouška, ale i reakce “to je do Vela“ zazněla. Svoby psal, že někdo v sedmý den, kdesi a cosi posr… I, když tedy připustím, že “Ano“, tak se na to dá aspoň koukát :-).
    Jazyk si zrovna vzpomenul na ten špek, co Maťa vyndala při vrcholové svačině. Kde ho měla zašitý celou dobu nevím, ale tipuji, že v téj kabelce od Pellse , co táhla pod paží, až na horu :-)

  4. avatar Pucci napsal:

    A presne toto bol ten the BEST day asi celeho tripu in Wales..lebo sme si vytvarali vlastne lajny…plne adrenalinu,nastrah a neskutocnych zazitkov..milujem objavovanie a uz sa tesim na tu poriadnu bajkovacku!!! nech aj traktori padaju! :-D

  5. avatar Svoby napsal:

    Bikeporn!!! Sem to věděl, to bylo jasné…Maťa si borka!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.