Bike

Wales Trip No.2 2015

8. 03. 2016  

Tak sme se konečně dočkali!!! Od legendárního rychlebáckýho Wales Tripu No.1 uplynuly už tři roky, během kterejch tu sice pár pokusů o zopakování bylo, ale vždy to na něčem ztroskotalo… až letos… letos se to povedlo a my se těšili na pravý velšský bajkování v dešti, bahně a hnusu!!

Tentokrát pro změnu nepřálo to počasí… teda jak se to veme… ale takový ‚Chorvatsko‘ sme fakt nečekali :o)  Slušný vedro, či na zdejší poměry přímo tropy, sme tu měli téměř každej den… a že jich bylo!!

Příjezd:  La Manche, Dover

1.den:  BikePark Wales

2.den:  Afan

3.den:  Cwm Rhaeadr / Black Mountains

4.den:  výšlap na Pen Y Fan

5.den:  Nant yr Arian

6.den:  Coed y Brenin

7.den:  privátní Backcountry

8.den:  Marin trail  (Antur Stiniog)

9.den:  Llandegla

Odjezd:  Canterbury

 

Radko, Pucci & RS band       (3.6.-13.6. 2015)

, ,


3 x to už někdo okomentoval

  1. avatar Tichac napsal:

    No tak Hanzi, jakápak flákačka… ten 7.den byla fakticky středa… a středa, do hajku třeba… tak uznej, že to byl slušnej zápřah, vykoupenej ovšem parádním sjezdem v libový krajině!
    Dost keců, jdu nad tím zamakat… ať je to tu taky brzo k vidění :o)

  2. avatar Svoby napsal:

    Ty jo wzpaňaly polski zájezd :D. To sou lajny kurde! Hanz 7 den se myslím stvořil člověk (tak čekám že to bude pěkné porno) a výsledek je vidíš všude kolem :D, všech předešlých 6 dní jde v ten moment do hajzlu, momentálně zdá se, se pracuje na vodě :D viz. ten pařáček co jste tam měli ;)

  3. avatar Hanz napsal:

    Tak jo, teda. Pod tíhou těchto důkazu, uznávám “byla to povedená taškařice“! Ten sedmý den bych však nijak zvlášť nepitval, bo neděle a určitě samá flákačka.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.