Hory

Krč a Konč 2015

31. 08. 2016  

Aneb konči už s tím krčením se v koutě a poď se s náma mrknout, jakouže podívanou nám matička příroda nadělila při našem malým výpadu do Tater! Byly to sice jen dva dny v horách, ale bylo to intenzivní a neskutečně nás to nabilo energií…!!

Zvlášť ten druhej den se vyvedl na jedničku s pěti hvězdičkama… páč po nezáživný rubačce v Krčmařáku a celkem protrpěný noci v bivaku, kerej nás moc neuchránil před sněhovou nadílkou, sme se proklepali do slunečnýho dne s fakt parádní inverzí! K tomu pěknej výstup ne-normální cestou na Končistou a následnej famózní výhled… to je kombinace, kterou spousta jinejch peciválů v životě neokusí :o)  My ochutnali, děkujeme a těšíme se na přídavek :o))

Možná se Svób Lysohorský hecne a něco tu dodatečně připíše… ale i kdyby ne, nevadí… obrázky hovoří za vše!!!

Radko, Svoby       (9.12.-10.12. 2015)

 

, ,


4 x to už někdo okomentoval

  1. avatar tomtom napsal:

    Pěkné

  2. avatar Mikesh napsal:

    vy ste magori…ale uzasni magori:)

  3. avatar Svoby napsal:

    Paradička jak dělo. Ty jo moje skóre za poslední měsíc je asi 4hod na kole. Jinak valím a přesto pořád zatím myjem nádobí ve vaně. Ale kurde zařek sem se, že zvolním. Takže jak dorazíte z Guruzie tak bych dal nějaké Tatry. Tak sa tam majte bando! Dík za report a Čus!

  4. avatar Tichac napsal:

    Tááák… a když už sme u toho pohoráchlezení, musím tu veřejně poplácat TomToma… za to, že se konečně osmělil k něčemu většímu, vytřepal bobky z nohavice a vydrápal se na Matterhorn :o)
    Vítej v klubu!!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.