Bike

Rychlebky 2016

30. 06. 2017  

Ano, je to tak… Rychlebskej komiks zkrátka letos nebude!! Ono popravdě už se mi s tím nechce tak hrát a vlastně díky letošní velký absenci, zkrzeva dokaličenej kotníček, na to není ani dost kvalitního materiálu… takže tentokrát to bude jen jednoduše ‚Rych z lebky’… tak snad i ten potěší :o)

 

(1) Velikonoční  brigádka   (Radko, Pucci, Janek / 25.3.-27.3. 2016)

Náš kmenovej šaman Propocenej Nátělník přišel s novým magickým zaklínadlem: „Ať nám to jezdí. Ať nám to kope. Ať nám to stojí – za to. Ať se potkáme… a to se stane!!“ A mě nezbejvá nic jinýho, než dodat ‚Amen!‘ :o)

 

(2) Květnová brigádka   (Radko, Pucci, Janek / 6.5.-8.5. 2016)

Na otvíračce jsem to tu tradičně brázdil na pevňáku, teď už konečně na vytuněným Santovi… nový kola, nová vidla a dalších pár drobností! A když vám k tomu večer na Základně zakoncertujou Petr Linhart & Josef Štěpánek, je o fajn víkend postaráno :o)

 

(3) Šutry a Příčná   (Radko, Pucci, Hanz / 4.6.-5.6. 2016)

V rámci brigádky si tentokrát užíváme tahání tunovejch šutrů na novým trailu, hnedle nato parádní společná vyjížďka, večerní vrtulníková šou a decentní oslavy na Základně! Následuje nedělní úprk před průtrží na Příčnou!!

 

(4) Příčná a Zavíračka   (Radko, Pucci, Janek / 21.10.-23.10. 2016)

Hromadnej páteční průzkum provrtaný hory a v sobotu hurá na skvělou závěrečnou brigádku na Tajemným!! V neděli pak vyšlápnem až na vrchol kopce, dáme si kompletní sešup a omrknem i nějaký ty výzvy na další sezónu… těšíme se!!!

A teď už jen zmáčkni F11 a mrkej na to :o)

 

,


3 x to už někdo okomentoval

  1. avatar pucci napsal:

    No fajnové spomienky rych-lebiek :D

  2. avatar Tichac napsal:

    Nemáš zač, Jeníčku… já díky!!
    Akorát mi přijde, že to letos nějak flákáš… měl by ses trošku hecnout, ať máš příští rok zase na co vzpomínat!!! Nebo sis toho novýho Santu pořídil jenom domů místo televize?!? :o))

  3. avatar Janek napsal:

    Ooooo :-) krásné si zavzpomínat. Dík!!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.