Bike

Bajkerský resty 2016

1. 08. 2017  

Beskydy, Jeseníky, Rychlebský hory, spodek Orlických hor, Sudety, nějaký ty domácí i polský kopečky a nebo třeba jen krátký projížďky za barákem… tak rozmanitý bylo bajkování v roce 2016!!  I když dost sme toho podnikli až na poslední chvíli… jako bysme se chtěli před tou zimní pauzou eště pořádně namlsat :o)

 

(1)   Lumposh trail    (Radko, Pucci / 4.4. 2016)

Za humny v česneku trailík… co občas zajedem oprášit a zapálit tu Lumpínovi vonnou tyčinku… tentokrát sme s Maťou přibalili i foťáček, a tak tu konečně taky něco málo cvakli…!

 

(2)   Šerák & Borůvka     (Radko, Pucci, Hanz, Dejv / 21.5.-22.5. 2016)

Bejskemp v Rychlebkách a odtud dva smělý výpady… v sobotu sme to vyzmáhali na Šerák a prošmejdili část Jeseníků a v neděli si smsli na Borůvkový hoře, delikatese Rychlebských hor… zkrátka takovej fajn víkend taky mimo stezky :o)

 

(3)   Porychlebková Příčná     (Radko, Pucci, Hanz / 5.6. 2016)

Den předtím sme makali na brigádce v Rychlebkách, kde ale na neděli hlásili slušnou průtrž, a tak sme prozřetelně prchli na náš oblíbenej kopeček… a rozhodně toho nelitovali… pohoda, parádní počasí a skvělý poježdění… tak to máme rádi :o)

 

(4)   Lysá und Malchor     (Radko, Pucci / 23.8. 2016)

Žejako dáme pohodovej vejlet na Lysou a já konečně prubnu novej foťáček…! Že z toho nakonec bude houbařský eldorádo, nás vůbec nenapadlo! Těch hříbků sme ale přímo z bajku viděli habakuk, tak sme si nakonec vybírali jen ty nejsympatičtější fešáky a pak řešili problém, kam s nima :o)  Bágly narvaný, Lysá zdolána a navíc eště kontrolní návštěva u fešáka Malchora… sjezd s blížícím se západem jako třešinka!!

 

(5)   Lumposh again     (Radko, Pucci / 26.8. 2016)

Zas jedna z mnoha vyjížděk za Lumpínem… tentokrát s úžasnou atmosférou zapadajícího slunce… tahat foťák za ty dvě fotky stálo!!!

 

(6)   Předrychlebková Příčná     (Radko, Pucci, Janek / 21.10. 2016)

Brigádnickej víkend v Rychlebkách je jasnej… my už ale vyrážíme v pátek, žejako dáme nějakej hromadnej pojezd! Na smluveným místě se scházíme s ostatníma borcama… Pavel za Rychlebky, Honza za Trutnov, Marťas za Skalňáky, Ondra za Urbany, Mejdlo-Koňátko za bagristy a Hanz s Dalíkem za Mittal :o)  Zkrátka kvalitní sestava, kterou ve finále místní guru provedl po zdejších sekretech… velký DÍKY za to!!!

 

(7)   Trutnov Trails & Marťasovo     (Radko, Pucci, Hanz / 5.11.-6.11. 2016)

Konečně se nám podařila přepadovka u Marťase! V sobotu se motáme v okolí Trutnov Trails a konečně to tu s Maťou okusíme… dík Hanzovi za guiding!! Večer klasický posezení nad Marínou a v neděli už drandíme Marťasovi za humny… moc příjemný svezení, jen to počasí kapánek pokulhávalo :o(

 

(8)   Enduro Trails  Bielsko-Biala     (Radko, Hanz / 15.11. 2016)

V půlce listopadu sladíme volný úterý a sjedem omrknout nějaký ty nový lajny u našich polských sousedů… kapánek zima a od půlky je kopec nabílo! Jízda je napoprvý dosti opatrná, ale dostáváme se do toho a další kola si už chrochtáme… určitě tu nejsme naposled… na jednodenku ideální destinace!!!

 

(9)   Čtyři odpoledne     (Radko, Hanz / 17.11.-20.11. 2016)

Ve středu spočnem a ve čtvrtek vyrážíme na 4 dny kamsi pobajkovat! Počasí je takový všelijaký, takže naše cíle neustále měníme, popojíždíme a nakonec jsou z toho víceméně jen odpolední akce… zato je to fakt pestrý :o)  Nějaký ty Jeseníky, pak Suchý vrch u Orlických, následuje děštivá procházka Teplickýma skalama a zakončujem to motáním mezi Javoříma a Sowíma horama… příště už snad tu Wielkou Sowu zdoláme!!

 

Zajímavej a pestrej bajkovej rok :o)

, , ,


7 x to už někdo okomentoval

  1. avatar Anonym napsal:

    pěkné

  2. avatar Tichac napsal:

    Heh, Hanzi… když jedu sám, tak už toho focení tak moc není… bo rubu a není čas :o) Ale nějaký selfíčka se tam určitě najdou, tak snad to pak skousnete… však teďka je to tu taky samej Hanz a zatím nikdo nebrblá :o))
    Myslels tuto ‚komerci‘?
    http://www.trail-busters.cz/trail.php?x=727

  3. avatar Hanz napsal:

    Tichaču , no šlapeš, to je teda fakt. Ja jen, aby z toho pak nebyly samy “selfička“ :-)

  4. avatar Pucci napsal:

    jeeej a je to na svete…super pojazdy to boli..a stihli sme toho celkom dosť :D

  5. avatar Tichac napsal:

    Guru Chrenko Webmáster: Už aby to bylo!!!
    Hanz: Šlapu do toho furt… včera Malchor, Lysá… dnes Travný… na pohodu v tom hicu :o)

  6. avatar Hanz napsal:

    No vlastně to zas tak marný rok nebyl, akorát tak nějak utekl. Skoro jako tenhle. Bude třeba do toho ještě pořádně šlápnout, ať máš matroš i na další parádní rekapitulaci.
    P.S. foto Sv.Marty. Tam ses s titulkem zasekl a už už to vypadalo, že report hned tak nebude, ale naštěstí je tu komerce a ta vše vyřeší :-)

  7. avatar Chrenko napsal:

    Třeba se zas někdy svezu s váma…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.