Cestování

Retro: Iceland Déjà vu 2015

13. 12. 2018  

Neuvěřitelný se stává skutkem!! Pit se hecnul a těsně před upadnutím do zimního spánku mi poslal velereport z jejich tři roky starýho výletíku na sever… takže další pořádnej úlovek do naší retro sbírky :o))

Si tak sedím v práce a zapípá mi zprávička na Hangouts: „Jsou levné letenky na Island, nepojedem? :)“. No pak to šlo už rychle. Aleše jsem se neptal a šel rovnou za jeho drahou polovičkou Peťkou. Tato strategie slaví rychlý úspěch a za hodinu už jsou letenky booknuté. Říkáme si, že druhá polovina května už by mohla být ok. Jóó to jsme se mýlili, konec konců uvidíte sami :)

S itinerářem to tentokrát bylo snazší, jedni známí už na Islandu byli a ta země ohně a ledu přeci jen není tak velká. Ale aby neřekli, trošku jsme ho upravili, ale jen trošku :)

S krátkým přestupem ve Frankfurtu okolo poledne rolujeme v Keflavíku, dostaváme (draze zaplaceného) téměř fungl nového Focuse a vyrážíme na dvoutýdenní dobrodružství.

Hoppíci a Lýčkovci       (15.5.-29.5. 2015)

, ,


První, úplně první...!!! :-D

  1. avatar Tichac napsal:

    K fotu č.38: Podle špinavých kolen a výrazu v očích bych spíš řekl, že je to číslo 4478!! Ale možná se pletu… už deset let jsem tam nebyl :o))

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.