Hory

Sólo & Ultra Roháče 2018

18. 01. 2019  

V červnu jsem si dal 2x Roháče… poctivě hřeben od Bystré po Sivý vrch!!  První výlet sem pojal jako klasickou procházku se spaním na hřebeni, dvoudenní větrání hlavy s kocháním a focením… i přes těžší bágl a pohodový tempo, sem to dal v součtu za nějakejch 20 hodin… a už tehdá mě nadchla myšlenka, dát si to nalehko, za jeden den :o)

Za 10 dní to přišlo!! Daří se mi, uvrtat do toho ještě ultrablázna Šteka… tzn. pokud nebude zrovna lezeckej terén, tak se bude běžet, případně poklusávat… a když bude nejhůř, tak aspoň rychle jít :o)  Pro mě, jakožto neběžce, další ohromná výzva!! Tak nějak sem v duchu doufal o celkovým čase 13-14h… ideálně 12h, ať stihnem bus… což by byl naprostej sen, ale zároveň už sem se viděl, jak se někde od půlky belhám, nohy v ohni a sem rád, že to vůbec dojdu :o))  No nic… malej batůžek, malá sváča, 2litry pití, šustka, do kapsy starej foťáček a jde se!! A kdo vydrží až do konce, dozví se, jak tenhle ambiciózní plán dopad‘ :o)

Sólo   (Radko / 8.6.-9.6. 2018)

Ultra   (Radko, Štek / 19.6. 2018)

,


27 x to už někdo okomentoval

  1. avatar kastanek napsal:

    Můj strýc byl v minulosti jeden z těch co dělal určitě aj dobré věci. Hodně dobré veci aj pro druhé lidi. Nedopadlo to pro něho stoprocentně dobře. Stoprocentně vysoká inteligence. Velká fyzická síla. V mládí došel z vesnice do maloměsta a údajně městští kluci nechápavě pozorovali co dělal na věcech kde dřív vysivavalo prádlo atd. Umřel nakonec na rakovinu. Jako dítě jsem ho někdy slyšel kašlat atd. Slyšel jsem, že aj když byl už v určitém věku na posteli v nemocnici, tak chemoterapie nechtěl a vyskubaval a podobně. Nevím co je na tom pravdy, ale pokud to tak je, tak tuším proč to dělal. Soustředím se. Jdu spát. Horyyyyyy.to máš za odměnu. Pravopisné chyby tam jsou, ale spousta posledních odstavců je tak jak jsem je napsal. Je hodně lidí co mě taky nevandi. Mám představu co chcu zítra dělat, ale je to pro mě nelehké a nedokážu teď říct co nakonec udělám. Ty přírodní síly jsou obrovskeee. Dobrou noc

  2. avatar kastanek napsal:

    Kdyby se do budoucna doopravdy stalo, že tu nic nekomentuju atd, tak je to proto, že to tu pravděpodobně nečtu. nejsu momentálně ten tip, že když tu něco prectu, abych na to něco nenapsal. některé věci jsem tu v minulosti rozecetl, ale nedocetl a fotoreporty rozdival a nedodival. Pamatuju si např tu červenou oblohu za horama a psaní něco o městě Kladně. já žiju tak a takový život, že na „údery“ je si taky třeba zvykat, překonávat se je snažit atd. kolik vysloveně úplně hodných kluků dělá to co já. To je pro mě samotného zajímavá otázka a žiju v představě, že moc ne. ty závorky, očka, dvojtečky atd, tak to doopravdy nemám rád. Já nevím co který znamená a vyjadřuje a nechcu se to učit. V minulosti bylo pro mě případně jednodušší rozeznat druh obrázků. Interpunkce nevím. A používáš je ve velkém z mého pohledu. Pro mě žádný obdiv, síla, zaujatost atd. pokračuj jak sám cítíš. neber to jako výchovu. Můj názor. Aj tak ti preju určitě do budoucna zajímavější web co se těchto stránek týče. Nejenom čištění hlavy, vysmivani se lidem atd. Do mě boksuj, triskej atd případně. To je v pořádku. Pokud si chtěl vyjádřit tím, že si napsal dvě věty o Bulharsku rok 2019 a větu teď o Tatrách z toho důvodu, že si napsal, že tu bude všechno aj kdyby si jel s duchodcema na Praděd, tak jo dobrý, ale taky nezaujatost. dobrou noc a ahoj. Pokračuj tak jak v životě cítíš. Neslibuj mě to co neplnis atd. Já su určitě aj grázl a ne hodnucky kluk, který všechny poslouchá. V tom případě bych žil stoprocentně jiný život.

  3. avatar kastanek napsal:

    Mám přečteno. Nezaujatě přečteno. v případě, že šlo o čištění hlavy, tak Tatry mají můj větší respekt jak Bulharsko pokud Žiješ momentálně v ČR. co je to dvojtečka, o a závorky nevím. Tam žiju v tomto případě jen v domněnkách. Druh smichu nevidim, neslysim, spatne citim. Ahoj.

  4. avatar Tichac napsal:

    Právě jsem se vrátil z Tater… :o)))

  5. avatar kastanek napsal:

    Pro dnešek dokoncim můj myšlenkový pochod. Pokud tě vzal Igor, Petr atd, tak to dekujes zpravne jim. co víc. O mě teď nějak psát nechcu. Originální jízda pro mě tam dnes byla taky. Jsou místa kde sníh zatím drží určitou zajímavou kvalitu aj dnes. (teploty v ČR atd neznám-ty momentalni). ja určitě dekuju za to jak žiju víc jiným lidem a užívání to momentálně není. Žiju to a chcu to, ale to se opakuju. Ahoj A udělej dobře pokud můžeš

  6. avatar kastanek napsal:

    Poledni pauza. To, že jsem nebyl v Bulharsku mě není líto. z určitého pohledu bych jenom spinil přírodu velkým kratkodobim cestováním. neziju v Bulharsku. Pokud bych zil v Bulharsku jen přírodní život, tak určitě nelyzuju a kdybych žil v Bulharsku život částečně kombinovaný, tak pak mě může být líto pokud bych se tam nedostal do hor. teď mě může být líto to, že tyto dva dny byly v tomto středisku dva šikovní lidi, kteří nebyly líní atd a o kterých vím, že tu byly a nepotkali jsme se a neřekli jsme si zdar. to mě může být z určitého pohledu líto a asi aj je. Bulharsko ne, protože tam v mém případě vidím negativa, které není třeba dělat. Větší respekt bys ode mě měl, kdybys napsal, že si byl v Tatrách, pokud nadále Žiješ v okolí Ostravy, ale ucim se demokracii, neznám spoustu okolností atd., tak ti to aj tak preju. Nevím co si tím chtěl úplně říct. Ahoj poledni pauza končí.

  7. avatar kastanek napsal:

    Z egoistyckeho pohledu opravuju vosu na civilizační malý vrtulnicek. Nevím neznám. Su teď v horské civilizaci a s tím problém nemám. Česky se tu mluví, ale to teď nepotrebuju. Schnals byl zajímavý aj z jiného pohledu. Velké procento lidí tam mluví třema jazykama. V podstatě „všichni“ dvoma. Na základě čeho? Pravdepodobne Na základě civilizace a ne přírody. tlak teď na sebe kladu nemalý a to cítím. Horyyyyyy.ahoj

  8. avatar kastanek napsal:

    A teď ze života. Mám jedny nové lyže. Pro mě fakt nové. Minimálně dizajn na rok 2019 až 2020. nechcu rozebírat ty lyže teď. Nemusím ty lyže zaplatit penezma. To jsem v lednu ještě nevěděl. Ta zpráva došla minulý týden. jak z toho „ven“. pokud by ti ty lyže nedal za nějakým účelem přímo ta firma, která je vyrobila, tak nevím kdo by ti ty lyže dal pod 400 euro. ta lyže je docela na střed. Není to z mého pohledu jen lyže do lesa. Ve čtvrtek jedu. Sníh je sedly. Potrebuju cik, cak rychle. Stejně Nestíhám. Nejsu na pláni v tento moment a kolem mě různé skalky a kameny. V jednom oblouku Nestíhám, prislajduju, v ten moment najednou nic nevidím a potrebuju vidět. Další oblouk už stiham, Pink a rychle do rovna pryč. Dobré ráno. Hory

  9. avatar kastanek napsal:

    Já dnes stručně. Koncetruju se. Včera kolem oběda potrebuju už vypnout lyžařský mozek. Nebylo toho málo poslední dny. Nakupuju, jim, jdu spát. Ráno po týdnu kontroluju svou sílu v údolí v boulderraumu. Sedím vedle auta na lopatce a snidam ovoce. Vracím se nahoru. Dávám obrak. Technika, dynamika. Nakonec beru široké lyže a jdu obhlédnout jednu krásnou zónu. V jedněch „mých“ eskalátorech někdo vyšel nahoru (podle stop snoubordak a lyžař). sjeli to aj dolů. Nic z toho jsem neviděl. Dřív bych se na to díval jinak. Opět nevím jestli by tam šli, kdyby tam nebyly ty eskalátory nahoru a stopa dolů. Je jich tam teď víc. ale dívám se na to, že jsem jim možná pomohl k jejich zážitku. Nic se nestalo atd to podle stop poznam. Já stoprocentně nevím kdo to byl, ale oni možná ví kdo tam jezdil pred nema. Možná to taky neví. Nevadí paráda v tento moment jsem jim určitě jen pomohl k zazitku. Ve středu hajkuju a kousek ode mě bzučí vosa. Na druhém hřebenu stojí někdo a ovládá tu vosu. Ta vosa si mě asi točí. Proč kdo atd nevím. dobrou noc. tady to nejde pro mě užívat, ale žiju to a chcu to. Ziju minimálně v představě, že to tu teď funguje.

  10. avatar Tichac napsal:

    Ahoj… tak jsem zpět z Bulhar! Tentokrát počasí přálo víc než loni… i když bylo trochu míň sněhu… nějaký ty pěkný lajny už jsou namalovaný a navždy uložený v hlavě!! Bylo fajn v těch krásných horách… děkujuuu!!!

  11. avatar kastanek napsal:

    Co su ve skutečnosti. Žiju minimálně v představě, že to samé jak velryba, nosorožec, komár, včela, zajíc atd. Jenom ten můj mozek se mě v reálu nelíbí. mnohdy mě bývá taky naznacovano, že moc mluvím. Na chvilu většinou zmlknu, ale ne na dlouho. kam to vede nevím. Já možná zvládám ty různé pohledy, protože nevidím všechno pozitivně, negativně. Snažím se učit a hledat jak se věci mají. Já teď nemám strach z toho, že mě někdo dodatečné zavře do žaláře za pervitin nebo marihuanu. Marihuana má z mého pohledu obě strany. To je jedna z těch rostlin, která má podle mě obě strany, ale ne každý dostal v životě šanci takovou jak ja. V reálu žiju aj v představě, že to tělo pořád zatím jede, ale těžko říct jak dlouho a tak jak jede je na základě něčeho. Různé věci nevím, ale hledám a cítím. alkohol bude podle mě jen svinstvo. Málo ho nemusí škodit, ale to bude jen svinstvo. Marihuana ne. To nebude jen svinstvo, ale v mém případě určitě aj svinstvo. Hory. možná to teď dokážu. Možná ne. Změny mám v plánu, ale taky to nepůjde nějak rychle. Já toho zas tolik nemám, ale cestovat se chcu učit minimálně. To děláš dobře s těma vlakama a autobusama. Oni pojedou aj bez tebe, takže to vidím čistě z určitého pohledu. Nové auto určitě ne. Žít ve starém a učit se málo cestovat. jo a z nemocí, tak to mám strach určitě. mezi rakusanama a cechama nevidím nějaký zásadní rozdíl. mezi cechem a člověkem co žije někde v přírodě rozdíl už nějaký bude. Mezi černochem a belochem taky. Migraci nezastavis pokud nespomalis civilizaci. Určitý druh lidí půjde do Evropy a určitý do Kanady a na Aljašku pokud to bude pokračovat jak to jde a bude to případně bez velikého střílení. Časy kolik let, jak dlouho, padesát nebo pět set nevím.

  12. avatar kastanek napsal:

    Je to 5 dnů Radko kdy jsem tu naposled byl. Mě ty témata nevadí. Vím co je pervitin, ale výrobu neznám, takže neznám úplně ani zatím pravdu. Vím co je marihuana. Zahradník mě dostával zpět nějakým tím způsobem – „zajímavé“ pokusy. To už byl jiný čas. Strach z lidí. Po kapsách bílé vdovy údajně atd, ale ti kteří to po mě případně chtěli, tak dostali jen tak kameň. Nevěděli úplně co to je. hodně lidí co to chtělo to nedostalo, ale někteří jo. Ti kterým jsem věřil a nemel z nich strach. Peníze atd mě za to nikdy v kapse nepristaly už. za pervitin ano. to proč mě nezavřeli je pravděpodobně proto, protože na mě svědčili lidi co se v tom pohybovali víc, dyl atd než já. A taky proto, že toho koho po mě chtěli, jsem řekl, že znám, ale že nebudu dělat to co dělají teď ostatní. zatím toho nadále hodně nevím. Alkohol mě taky nevoni a taky znám. Semínka z marihuany jím nadále jako jídlo. Spoustě lidem dal nevěřím. ty mě „znas“ z dob kdy toho mé tělo mělo už za sebou dost, ale znalo už jen jídlo a vodu. Jídlo, voda atd to už je na delší debatu. Tady to je pořád hodně málo, ale je to určitá pravda. hledám. Jojo moje tělo už je v reálu po slušných zaprazich. To bude pravda. To, že su hráč to bude pravda taky. já s tím nemám problém hokej byla např. hra. Jo každý sport je z určitého pohledu hra. Taky mám v reálu raději když někdo říká udělej to dobře než když někdo říká hodně hry. Tady používají dvě věty. Často slyším slovo musím a já už použil, že musím nerespektuju. Že slovo musím nerespektuju. Kam tady toto dál bude směřovat teď nevím, ale máš to tu na webu. Tady to někteří lidi ví a tady ta má fotka tu není na základě toho, že jsem to chtěl já. Další věc globální oteplování atd atd. Ano mě hodně lidských mozků naznačovalo vysoká škola z civilizačního pohledu a na druhou stranu znám slovo magor, blázen atd. aj tady budeš často těžko hledat možná pravdu, ale ano napsal jsem to já a ta fotka tu je má. IQ atd neznám. z psychického pohledu taky nevím. Dělám mnohdy podle toho jak cítím a chcu. Snažím se o to určitě. ahoj. jo grázl, kvítko atd stoprocentně pro lidi kteří tyto věci neznají a jen o nich slyší a s tím taky problém nemám. U jezeni semínek bych zůstal. U konopného trička taky. Co bych pěstoval? stromy taky ještě, ale ovoce bych spíš jedl, sušil nebo taky pil, ale bez alkoholu, takže slovo grázl a podobně respektuju.

  13. avatar kastanek napsal:

    Já su tu, tak po 5 až 7 dnech, ale předtím jsem sledoval jestli odpověď přijde častěji. Nemám s tím co píšeš teď v tento moment velký problém. Tak to je. v reálu tady na tomto webu zatím je málo toho co cítím, hledám atd. hodně veci spolu souvisí a jestli a jak je budu dál otvírat teď nevím, ale snažím se o to dál. Vím, že tu zatím figuruje ještě někdo schovaný. A kdo to tu všechno čte nevím, ale jednoho dne může aj „celý svět“. dekujuuuuuu

  14. avatar Tichac napsal:

    Ahoj… tak jsem tu zas po delší době zavítal, početl a jsem rád, žes mě pochopil… děkuju!!! Život není jednoduchej… třeba taky jednou přijdeš na to, že vše je jinak, než sis celou dobu myslel, přehodnotíš spoustu věcí a na mnohé se pak budeš dívat i z naprosto jiných úhlů…! A třeba taky ne… to ukáže čas!! Jestli teď nechápeš, nelam si s tím hlavu… pokud to máš pochopit, ten správnej čas určitě přijde :o) A ať už se považuješ za cokoliv, tak hlavně nezapomínej, co jsi ve své podstatě… jakou roli ses tu rozhodl hrát je opravdu vedlejší!!! Zdar a sílu, horský příteli*

  15. avatar kastanek napsal:

    A já už v životě úplně stoprocentně aj lhal a taky něco někomu vzal. Nechcu se vymlouvat, omlouvat atd. Lidi zapomínají, ale tyto dvě věci já nezapomněl. stoprocentně taky vím, že buď zapominas nebo se lidem vysmivas nebo slibujes, to co neplnis. Mě nelituj případně atd. já mám po rakovině minimálně. To je pravděpodobně pravda. Příčiny pravděpodobně nebudou růžové. Mě nedává logiku, že příčiny rakovin jsou růžové. Tak to je, to je život. Minimálně z určitého pohledu to je život. A pokud nechceš „plyvat“ po doktorech, tak nemusíš pokud nechceš, protože mě dostali do rukou ti, kteří mě neznali. Příčiny pravděpodobně souvisí s minulostí u nemocí. pro mě je toto v tento moment dobré ráno.

  16. avatar kastanek napsal:

    Když se nikdo nikam neřadí, tak vetsinou ani nepíše co není. dekuju za vysvětlení. beru to teď, tak jak píšeš. tak to někdy chodí, že když někdo napíše, že není běžec a přitom se snaží běžet v horách např. a ne na ujíždějící vlak, autobus atd., že se někdo zeptá, za co se považujes. Mě nepřijde úplně „zdravé“ se za nic nepovazovat pokud se budu např každý den či hodně často snažit behat, jezdit na kole nebo hrát na kytaru atd. zeptal jsem se, protoze me to zajimalo. a to na základě tvého psaní a za to, že mě neodpovidas, tě placat po zádech jaký si „borec“ nebudu.. Zůstal bych momentalne u toho, že ti preju užívání si pohybu v horách a to jakéhokoliv. Beru to tak, že specializace žádná. V civilizačním životě, mě nepřijde špatné se za něco považovat, pokud tomu něco dáváš a nemusí to být jen sport. Mnohdy ti kvalitní neříkají co jsou a říkají to o nich mnohdy druzí. Tak to taky z určitého pohledu je a já ti řeknu, že já se někam sám osobně minimálně vnitřně radim. Ahoj -stalo mě to dost času a to ne z toho důvodu, že nemám co dělat. Aj spánek by byl pro mě stoprocentně v daný moment prospěšnější, ale chtěl jsem to napsat. Jinak už bych např „minimálně“ spal.

  17. avatar Tichac napsal:

    Ahoj Michi, tak jsem zpět!! No je mi líto, že mi nevěříš… ale já nemám důvod nikomu lhát nebo si vymýšlet, to já nedělám!!! Takže jen trochu vysvětlím poslední odstavec… většina komentářů, co tu kdokoliv napíše, se objeví v administraci webu jako spam… já se k nim po přihlášení dostanu a až po mém schválení se objeví viditelně na webu samotném! A jelikož jsem tu pár týdnů nebyl, raděj jsem tě na to chtěl upozornit předem, abys z toho, že se tvoje případný komentáře nezobrazujou, nebyl vyjukanej a nevyvozoval z toho zas nějaký svoje domnělý závěry :o) Toť vše! Takže já to myslel dobře a tys to vzal po svým… tak snad jsem ti v tom teď udělal trochu jasněji, doufám!!?
    Jinak ‚škatulky’… neznáš?!? Jako odpověď na tvou otázku ‚Za co se považuju?‘, jsem tím chtěl říct, že se nepotřebuju řadit ani neřadím do žádných kategorií (škatulek), jako že jsem např. lezec nebo např. bajker, nebo např. běžec atd.!
    Chápu, že nemusíš úplně vše pochopit… ani já mnohdy nechápu úplně všechno co ty nebo někdo jinej napíše… to je vcelku běžné… jak už jsem tu kdysi psal, psanej projev je mnohdy nešťastná forma komunikace… zvlášť když se sejdou takový případy jako my dva :o))
    Klidně tu piš dál, hodně nebo málo, záleží na tobě jak budeš mít chuť a potřebu… budu za to rád!! Jen bych si nějaký hlubší témata raději nechal na případnej pokec naživo… tady tím psaním mi to fakt přijde hodně zdlouhavý a nešťastný… jistě chápeš!!
    Fajn… tak snad ti to pomohlo pár věcí z mý strany líp pochopit… kdyby něco, ptej se dál, pokusím se případný nejasnosti zas trochu objasnit :o) Měj se… a taky užívej života a hor!!!

  18. avatar kastanek napsal:

    Nevěřím všemu opravuju pravopisne bez čárky nebo jinak bych to vyjádřil, že nevěřím různým věcem v posledním odstavci. tak jak jsem to napsal původně může být vnímáno-že nevěřím vsemu a tak to není. nedělám žádné závěry. brzdim se tu určitě časově. užívej (podle toho co píšeš) hlavně pohyb v horách. to, že píšu moc – to teď kritizuju sám na sobě a to budu chtět změnit. Nevím jestli se mě to povede, ale pro mě to určitě dobro není. Ten čas tu. Ten čas tu stoprocentně-brzda-dokonce možná problém. Stalo se a beru to tak jak to je.

  19. avatar kastanek napsal:

    Mám přečteno. nechápu co jsou škatulky. nevěřím, všemu co jsi napsal v posledním odstavci. nerozumím spoustu věcem. Některé dalsi taky nechápu a to nejen škatulky. dá se úplně mlčet z mého pohled kromě toho, že ti říkám, že mám přečteno a nebo se to dá celé rozebrat. Přidal jsem to co jsem přidal. dobře, beru to jako ukládání tvých fotek hlavně a deník určitých tvých věci. ahoj

  20. avatar Tichac napsal:

    Ahoj, tak jsem tu… jo, otázka… já myslel, že je to zas jedna z tvých stovek řečnických, ale když jinak nedáš… :o) Já se nepovažuju za nic… nepotřebuju nějaký škatulky a neřeším to jako ty… a nejvíc mě baví to, co zrovna dělám… prostě být v horách a užívat si ten přítomnej okamžik… ať už jdu, běžím, lezu, bajkuju, hikuju, frírajduju, nebo cokoliv jinýho!! Jinak tyhle stránky jsou hlavně takovým mým deníčkem a prezentací fotek… nehledej v tom nic jinýho!! Dávám tu vše… i kdybych jel na zájezd z důchodcema do Jeseníků, bude to tu :o) Neřeším nějaký závodění s někým apod. … pokud s někým soupeřím, jsem to jen já sám!!! Schválně ty úvody k fotoreportům píšu naprosto polopatě, ať je každýmu jasný o co šlo… stačí jen pozorně číst :o) Díky moc, že tu píšeš, vážím si toho, ale zbytečně moc to analyzuješ… se mi zdá!! Taky bych byl rád, kdyby tu bylo víc reportů se Svobym, nebo něco víc lákavějšího, ale já nechci nikoho do ničeho nutit a do extrémního sóla se mi nechce… snad aspoň tohle pochopíš!!! Měj se, díky… nebudu tu teď moc často, tak prosím o strpení, kdyby se tvoje komentáře dlouho neobjevovaly… je třeba je schválit, aby tu byly vidět, víš… takže klid :o) Čau kámo!

  21. avatar kastanek napsal:

    Lehkost nebo tíha batohu? Relativní pojem pravděpodobně. Závodník bude met vždy co nejlehčí. Závodník určitě vždy co nejlehčí. Jinak lehkost nebo tíha batohu stoprocentně souvisí se slovem strach co se týče akcí v horách.

  22. avatar kastanek napsal:

    Doplněk. To nejzajímavější co je tu pro mě pro čtení je to co děláš s Petrem. Tam to funguje pravděpodobně nejvíc týmově! Juchuchuchuchuchuuu. Může to met víc důvodu, „protože“ dva lidi v horách a nedělají tam pro ně lehké věci. Když to nebude fungovat týmově, tak jen nic dobrého. Tady u tohoto clanku nevím jestli je to závod či tým a tým tři lidi je už něco jiného jak tým dvou lidí. tady u tohoto článku je psáno min u druhé půlce, ale nad tou já v reálu premyslim víc. ta první půlka? V reálu není z mého pohledu zajímavá. Můj otec je v reálu taky dost běžec. Jiný běžec jak tady tento, ale v reálu dost běžec. já běžec taky moc nejsu. Pro mě je běh případně určitý druh tréninku nebo někam specham a nebo kombinace. Specham a beru to aj jako trénink, ale sportovní běžec nejsu, ikdyz je to pravděpodobně nejpřirozenější sport. Lezec je taky dost přirozený. Na stromech je mnohdy jídlo. Lyžař je z tohoto pohledu přirozený nejmíň. když se na to tak dívám a čtu to, tak hodně věcí nevím. Nejjednoduzsi tým a nejvíc zajímavý může být v reálu asi s lidma, kteří žijí v blízkosti sebe a jinak jsou to většinou setkání cestovní nebo setkání na základě právě závodu s podobným druhem typů lidí. O solech nějak moc nepremyslim. Horyyyyyy

  23. avatar kastanek napsal:

    Žádná odpověď, takže nevím nebo nechcu říct nebo další možnosti. Co znamená v tomto případě mlčení já taky nevím, ale stoprocentně to nebude otevřenost. To by tam bylo slovo nevím určitě. viděli jsme se dvakrát za těch pár roků. Naposledy někdy před ctyrma. Pravděpodobně nás to spolu dvakrát bavilo. já jsem poprvé v reálu šel do vašeho plánu v horách kde jsem trávil čas já. Jiné údolí, ale „znalost“ klima, sněhu atd. Aj tam jsme se rozdělovali a každý si v reálu dělal co chtěl podle situace. Druhé setkání bylo na místě které jsem proti vám „znal“ úplně v reálu, ale aj na takovém místě je vždy spousta věcí nových atd. Taky jsme se rozdělovali atd. Fyzicky jsem slabý nebyl, protože ta doba, že ty máš sněžnice v té době zatím nebylo jednoduší v reálu, ikdyz já sněžnice neměl. První setkání tvá nemoc, ale v reálu já rozhodně proslapaval a v lyzakach. Naopak bez sněžnic. Batoh jsem pravděpodobně lehčí neměl. Nemoc bylo tvé oslabení a v reálu sněžnice pomoc a tu já neměl. Podruhé jsem taky proslapaval a pak se chodilo ve „schodech“. takže tím říkám. Čtyři roky dlouhá doba. Setkání nebude jednoduché případně a výkonnost kdo je v daný moment silnější pro mě není tak důležitá. Ta se aj tak bude měnit, skreslovat atd. A když se jde výkonnostně naplno a je něco dlouhodobějšího na víc dnů, tak v reálu krize pravděpodobně dojde na většinu lidí a tam jde pak o ten cit atd. Mě případně v reálu zajímá tyyyyym a ne závod. Ahoj horyyyyyy

  24. avatar kastanek napsal:

    Na kameramana se těším. Brzo ráno juchuchuuuuuu. Východ slunce. No a teď trénink. Dnes spím míň a potřebuju se plně koncentrovat a pak lopatovačka atd.

  25. avatar kastanek napsal:

    Ahoj. Když se na to dívám a čtu, tak bys to nejlíp pochopil, kdyby ses díval do obličeje mě. Dám ti otázku. Za co se považuješ, co tě nejvíc baví. Běžec ne, ale? To já mám dnes v plánu večerní obřačky. Jako zaměstnání zítra brzo ráno někam na hřeben vezu kameramana kterého ještě neznám, pak férová lopatovačka. Žádný prašan a pak ježdění v prašanu, ale nevím jak dlouho zatím, jestli aj na čelovku atd a případně večer obračky. Brzo ráno pravděpodobně uvidím pracovat někoho s nějakou mašinou. Co se týče ježdění, tak je to teď už dlouhodobě nevšední. Vždy jiné, ale dlouhodobé momentálně. horyyyyyy

  26. avatar marťas napsal:

    Ty máš nápady, klusat po kopcích… hluboce smekám, jste borci!

  27. avatar Kat napsal:

    Tak to je paráda borci! A super fotos jako vždy! Hned mi to zlepčilo den v rachotě!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.