Bike

Nor Way 2018

22. 05. 2019  

Loňský Norsko mělo u spřízněných bajkerů úspěch, tak není divu, že když se vyhlásilo letošní repeté, rázem bylo několik zájemců! Nakonec na sever vyjely tři alegorické vozy, jejichž útroby po téměř dva týdny ukrývaly různorodou směsici osmi trupíků a bezmála hektolitr prohibičních tekutin :o))

Navštívili jsme pár osvědčených míst z naší první průkopnický návštěvy a přidali i několik zcela nových zářezů na naše zadní stavby :o)  Především díky našemu kamarádovi Davidovi, kterej nám poskytl cenný informace a protáhl nás po kopcích v okolí Valldalu, jsme zažili i pořádný norský enduro… za to mu patří velkej dík!!! A stejnej dík ode mě patří i celý tý naší skvělý bandě… bylo to boží… třeba si o tom zas počtete i ve Velu :o)

Radek, Radek, Honza, Honza, Pavel, Pavel & Romanet und Klarinet       (2.9.-15.9. 2018)

, ,


9 x to už někdo okomentoval

  1. avatar pucci napsal:

    heeej, luxus trip norky rychlebske!!! :D ..čo fotka to skvost pre oko a tie parádne trailiky! hmm, už sa teším na bajkovu vyzvu :D

  2. avatar Roman napsal:

    Radku, děkuji za krásné fotky.

  3. avatar Hanz napsal:

    Na mě moc holých skal, holých prdelí a oholených nožek.
    No a k tomu pinpongu. Porazil si mě jen jednou a při špatném světle, takže těžko soudit, co by byla pro Tebe lepší volba. Každopádně se to povedlo. Díky všem přeživším.

  4. avatar Tank napsal:

    Dobry stary brachu

  5. avatar Tichac napsal:

    Kony: Za všechno můžeš ty… kdybys mi před 20-i lety neprodal to celopéro, tak jsem moh’ zůstat u ping-pongu a rybaření :o))) Díky!!

  6. avatar Kony napsal:

    Hoj,
    Tak si tady u toho prohlížení sedíme s Katkou u vínečka a shodli jsme se na tom, že jsi úúplně šílený!! Co dál napsat…? GRATULUJI !! – prostě paráda!
    Měj se a posílej :-))

  7. avatar Klára Růžofka napsal:

    Jipííí krásné díky :)

  8. avatar Kolmis napsal:

    Nor way Pecka :) díky

  9. avatar Jura Vítek napsal:

    Ty kokos… tohle je neskutečna nádhera. !!!. Kam se hrabe celá posrana a prosrana Indie ???????? není v plánu Norsko i letos??
    Maj sa ????????????????

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.