Bike

Rychlebky 2018

23. 07. 2019  

Tak si tu tak sedím u Základny pod třešní, užívám si vyhlášenej „rychlebskej stres“ a konečně se dokopávám k dokončení malýho ohlídnutí za venčením našich kozlíků a kozenek v okolí Rychlebskýho království!  Pravda, moc sem tomu tehdá nedal… ale letos se to snažím dohnat, to zas jako jóó :o))

 

(1) Rychlebky s Růžovákem   (Radko, Pucci / 6.7.-8.7. 2018)

Červenec… a já sem konečně tu :o)  S Maťou vláčkem s výlukama, pak stoupání k SuprFlou a tradááá! Místama téměř zastavuju a rozhlížím se… kůrovec mění traily :o) Vítačka na Základně a kolem 18h jedu zas na kopec… s Trikem, Goginem, Učitelským a dalšíma střelcema… Flaška, Obelix, Velbloud, Hup-cuk, Sjezdy/Skoky… paráda!! Večer pivko z 5-i litrový konvičky, pár nanuků a chrnět nad Íčko…!  Sobota, brigádka… tuní se dojezd Spojovačky… vypadá to na fajn klaustrofobický místo :o))  Pak s Hanzem a dalšíma na Suťák a Velikonoce… dlóóuháá vracečka, Endurko a oblíbený Skoky! A pak už jdem s Krakonošem na to!! Sjedem na barák pro Růžováka, nasadíme kola, seženem cajky, pomaturujem se žebříkem, posilníme se a za chvíli už zdobím vršek sloupu… trochu improvizace ale nakonec se přecejen daří… se soumrakem už zas Růžovák zdobí sloup před Základnou… díky všem za pomoc!!! Zasloužený pivko, nanuk a spát :o)  V neděli to vypadá, že na kopec nikdo nejede… a tak jedem s Krakonošem sami… až na Wales! Taky tady pokračuju v těch včerejších extemporech a hážu ukázkovou držku s namotáním do řidítek… pro tento víkend naštěstí už poslední :o)  SuprFlou 1, 2, 3 a stoupáme k Velrybě… cestou na nás Oslík vyplivne bandu vedenou Márou a Dejvem, tak se přidáváme a míříme zas na Suťák… tady má pro změnu pád Marťa… odnáší to koleno, a tak šup Dejvovi na záda a tradá na cestu :o(  My pokračujem k lomu, dáváme si mordor přes strom a další vylomeniny a celý to zakončujem jak jinak, něž Endurkem a Skokama… fajn poježdění, fajn víkend, fajn odjezd autem s Hanzem :o)

 

(2) Jeseníky & Trutnovský Rychlebky   (Radko, Hanz / 21.7.-22.7. 2018)

Do Rychleb zavítala delegace z Trutnova, takže malá večerní družba a sobotního rána už vyrážíme směr Jeseníky, abychom si to zas udělali hezký!!  No jasně, zas to byla dřina nepěkná, ale tak už to holt na našich výpadech do hor bejvá :o)  Kvedlačka, tlačenka, drtička, chata, vrchol, bajkovačka, kapradí, suťák, pěšinka, frírajd, další vrchol, bajkovačka, sjezdíky, studánka a jiné kratochvíle… zkrátka povedenej den mimo stezky, který si pak užijem až v neděli… takže cajk!

 

(3) Králičák & koupací Rychlebky   (Radko, Hanz / 17.8.-19.8. 2018)

V pátek večer nahodíme naducaný bágly a tradá k vrcholu… poslední hoďku už s čelovkama… trocha rozjímání pod hvězdami a hurá do borůvčí :o)  Ráno obklíčeni tůristy pobalíme a fůůůhááá ke slůněti… téměř neřešitelnej trabl s přehazkou přelstíme po MekGajvrovsku a můžem pokračovat na chajdu! Posilněni opět vzlínáme vzhůru na hřebeny hor a chrochtáme si. Nálada nás neopouští ani poté, co přehazka s řetězem končí v báglu… do kopců tak tlačím, na rovinkách si hraju na koloběžkáře a z kopce si to užívám… néé, my si to kazit nenecháme… jaký si to uděláme, takový to máme!!! V neděli otevřeme privátní koupaliště a ve čvachtání pokračujem ještě pod rychlebskou feratou… tož tak :o))

 

(4) Brigádka   (Radko / 1.9.-2.9. 2018)

Jako každou první sobotu v měsíci je tu brigáda na stezkách… účastníme se, to je jasný… ale myšlenkama už jsme všichni pomalu v Norsku, kam záhy odjíždíme… takže jen skupinový foto a jinak bez víkendový dokumentace… ale to snad nikomu nevadí :o)

 

(5) Rychlebská Blátotlačka   (Radko / 26.10.-28.10. 2018)

V pátek večer přijíždím k Základně, kde už pankáči ladí dual-battle dráhu… no klobouk dolů, bude to maso!! Následuje oslavička Baginových pade a rázem je tu sobota… den D… brigádka, kde kutáme novou 7.sekci Suprflou, malej oddech a následuje Blátotlačka! Kreš, bům, beng… neskutečná atmosféra tohohle famózního počinu nás dostala… a teta Bagína dostala dárek :o) A my večer dostali dárek v podobě legendárních R.A.T.M. … sice né úplně origoš, ale téměř k nerozeznání!! Tomuhle zakončení sezóny dávám rozhodně lajk :o))

Díky všem… a v příštím roce naviděnou… bajku zdar!!!

, , ,


První, úplně první...!!! :-D

  1. avatar Jura Vítek napsal:

    Super..jako vždy ???????????????????? a diky za to ..
    Měj se fajnove..ale nebojim se..ze by ses nemel ????

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.