Bike

Bajkerský resty 2018

21. 11. 2019  

Křížím si to křížovýma cestama, křížem krážem až na Bílý Kříž… jako křižák to krosím kolem křížů, nekřižuju křižovatky, ale pokřižuju se nad křížovkou, přikusujíc křížaly, čímž překřičím i Láďu Křížka či Kris Kross…aha aha… prostě takový to cross-kántry… haha :o))

(1)   Mosty na Travný    (Radko / 21.5. 2018)

Taková už téměř každoroční klasika… z Mostů u Jablunkova na Velký Polom, po hranici na Malý, pak Bílý Kříž, Visalaje a hurá na Travný… no a pak kvedlačka až do Ostravy… prostě klasika klasik :o)

(2)   Harmónia Bike Fest     (Radko / 25.5.-27.5. 2018)

Mnó, dostat se tentokrát s kozlíkem na Slovensko byl kapánek oříšek, ale nakonec ty všechny vlaky jely a já se tak připojil k tlupě ovíněných bajkrů a okusil nějaký to lesní bajkování pod taktovkou Alfiho… díky!!

(3)   Hřibový Beskydy     (Radko / 2.7. 2018)

Měla to bejt jen fajn vyjížďka a nakonec z toho bylo hřibový Eldorádo :o)  Ostravice – Smrk – Magurka – Čertův Mlýn – Kunčice p.O. … necelých 30km, nastoupáno téměř 1.600m!!

(4)   Lysohorskej bajkoŠtek no.1     (Radko / 16.7. 2018)

Výšlap na Lysou… přes Ivančenu a Malchor… na vrcholu sraz se Štekem, pivko, buchta, pokec a každej jinou trasou na Ostravici… jasně, že jsem vyhrál :o))

(5)   Mosty-!?!-Prašivá     (Radko / 25.7. 2018)

Zas klasika z Mostů… u Muřinkový kaple se to zvrtne, sjedu z obvyklý trasy, ocitám se v zakázaných oblastech, drandím pralesem a vyplivne mě to v Horní Lomné… co teď?! Nastoupám pod Babí vrch a dám si to přes Ropici až na Prašivou… no a pak kvedlák ostravák :o)  …cca 80km, nastoupáno tak 1.900m… uff!!!

(6)   Lysohorskej bajkoŠtek no.2      (Radko / 13.8. 2018)

Takový malý deja-vu… zas na Lysou, zas sraz se Štekem… tentokrát mi to zpestří urvaná patka, kterou nahoře vyměním a zatímco Štek běží do údolí, já čekám na Hanze… ten záhy přijíždí a společně dáme sjezdík a potmě kvedlačku nach OVa… ja ja, gut :o)

(7)   Medvědí & Falklandy       (Radko, Hanz / 24.11.-25.11. 2018)

Tentokrát Jesenicko… na sobotu se přidává Bagin a společně drandíme okolí Medvědího, kdy už celkem přituhuje, takže lehká jízda na sněhu :o)  V neděli je o poznání přívětivěji… taky jsme o pár set metrů níž a hrnem to na oblíbený Falklandy… parádní svist listím a příjemný rozloučení se sezónou… díky všem!!

, , ,


První, úplně první...!!! :-D

  1. avatar Hanz napsal:

    No byl to docela slabý rock, ale zas moc hezký obrázky. Zvlášť, když si neměl chrty za zády :-)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.