Bike

Bike Road Trip 2020

8. 09. 2022  

Divná to doba. Mít záložní plán vůbec nebylo od věci, kór když je skoro celá Evropa „zavřená“ a do Norska daleko… a tejden před odjezdem se nám zavřel i ten sever. Naštěstí sever naší malý republiky taky nabízí velkorysý možnosti, kde provětrat výplety… tak alou na road-trip!

Někdo vymyslel, že budem obden střídat lanovky a ježdění za svoje, což se naštěstí nějak nestalo a my si užívali pestrý bajkování pěknejch 14 dní v řadě. To bylo samo o sobě taky občas náročný, zvlášť po delších přesunech a taky tehdy, kdy nás někdo z lokálů protáh’ po svejch pěšinkách s pocitem, že by nám za těch pár hodin moh’ ukázat opravdu hodně z místní nabídky a druhej den v sousední lokalitě se to opakovalo s neméně ambiciózním, avšak plně odpočatým a odhodlaným gájdem… drželi jsme se statečně :o)  Každopádně velkej dík všem těmhle borcům za vyčerpávající výlety a já musím opět konstatovat, že u nás je opravdu krásně!

Radko, Hanz, Nátělník       (17.8.-30.8. 2020)

, , , , ,


První, úplně první...!!! :-D

  1. avatar Hanz napsal:

    Radko kudy chodím, tak ten kraj chválim. Pravda bylo to divný. Polevsko, Poteplí, fialová turistická značka a samý testosteron. Mira Kemlů to sice koncertem dost vylepšil, ale to Ti asi uniklo. Jasný večírek byl dlouhej. Každopádně si z toho beru, že kopec Klíč je klíčem k volnému pohybu krajinou a že Starosta ví, je jasná věc :-)
    Díky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.