Bike

RYS Canadian Bike Trip 2019

30. 10. 2020  

Po dvou letech bajkových výpadů z Rychlebek do Norska to tentokrát chtělo změnu! A jelikož letos stezky slavily „desítku“, tak jsme si nadělili výlet hodnej výročí… legendární Kanadu!!

Všechno to zase spískal Nátělník, já mu na to kejvnul bez rozmejšlení a o něco později se k nám do týmu přidal Madec – kluk jeden učitelskej. Ale furt nám nějak v tý sestavě chyběl náš oblíbenej parťák Piškot, a tak jsme pod úderným názvem „Vystřelíme Piškota do Kanady?“ uspořádali mezi bajkerama tajnou sbírku a za pár dnů měl letenku jistou i on… celej překvapenej :o)  A hnedle po velkolepý oslavě jsme vyrazili směr Britská Kolumbie… omrknout zdejší vyhlášený traily a třebas i načerpat nějakou tu inspiraci…!!

Další odstavec bude veskrze děkovací… hanba by mě fackovala, kdybych ho nenapsal, páč bez několika úžasnejch lidí by tahle výprava byla podstatně složitější a komplikovanější… všem jim patří velkej DÍK! Jmenovitě bych rád vypíchnul Kubu Foukala za českou komunitu bajkerů s nimiž jsme nemálo pojezdili a pak především naše zlatíčka Zeda s Evičkou za naprosto skvělý „přijetí do rodiny“ a nespočet dalších andělských skutků, jejichž vyjmenování by zabralo několik dalších odstavců, jež pochopitelně vynechám… však oni ví!! A my ještě jednou nesmírně D.Ě.K.U.J.E.M.E.!!!

Radko, Hanz, Nátělník, Madec       (11.9.-16.10. 2019)

, , , , ,


5 x to už někdo okomentoval

  1. avatar svoby napsal:

    Tož pěkně ste si pojezdili panáčci, radost pohleďet na fotoreport. Tam jet tak na rok na dva :)

  2. avatar Madec napsal:

    Nádherná vzpomínka, děkuji, že jsem mohl být součástí! =o)

  3. avatar Triko napsal:

    Dobré, jel bych zas :-)

  4. avatar Hanz napsal:

    Ano, ano a jak zde napsal klasik “Bájná Kanada ochutnána… bylo to nezapomenutelný… díky všem!!!“. Díky

  5. avatar Marťas napsal:

    No ja, pěkný jste to tam měli, panáčci :) Tak kam příště???

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.